Σούπερ Λίγκα όπως… Πορτογαλία

Σούπερ Λίγκα όπως… Πορτογαλία

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Σκοπός μας είναι η διαφάνεια στην οργάνωση του πρωταθλήματος αλλά και της διαχείρισης». Είναι ο βασικός στόχος της διοργανώτριας του πρωταθλήματος αρχής και εκφράστηκε διά στόματος του προέδρου της, Γιάννη Βαρδινογιάννη κατά τη διάρκεια χθεσινής συνέντευξης Τύπου. Ο επικεφαλής της Σούπερ Λίγκας τόνισε ότι θα πρέπει να παραδειγματιστούμε απ’ τον τρόπο οργάνωσης του ποδοσφαίρου στην Πορτογαλία.

Και εξήγησε το γιατί: «Η εκτίναξη του ποδοσφαίρου στην Πορτογαλία έγινε επειδή κατασκευάστηκαν νέα γήπεδα ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ναι, εμείς πρέπει να πάρουμε παίκτες καταπληκτικούς αλλά πρέπει να παίζουμε σε νέα γήπεδα σύγχρονα. Κάποια στιγμή θα πρέπει οι ομάδες να παίζουν στο δικό τους γήπεδο. Αν δεν γίνουν παράλληλες ενέργειες από Πολιτεία, ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα στο κομμάτι που αναλογεί στον καθένα δεν θα δούμε τίποτε διαφορετικό. Ο Παναθηναϊκός που είναι Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει γήπεδο ακόμη. Η ΑΕΚ ακόμη βολοδέρνει και απλά έγιναν κάποιες προεκλογικές δεσμεύσεις».

Για το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα, είπε: «Καταλογίζονται ευθύνες και στη Σούπερ Λίγκα. Εμείς έχουμε βάλει ιδιωτική ασφάλεια. Αλλά ακόμη δεν έχουμε την ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων. Πρέπει να βοηθήσει η Πολιτεία στην καταπολέμηση της βίας γιατί διώχνει τον κόσμο από τα γήπεδα». Απ’ τον κ. Βαρδινογιάννη ζητήθηκε η άποψή του για την υπόθεση του Παρασκευά Αντζα: «Χρειάζεται να μας βάλει σε κάποιες σκέψεις. Εχουμε ευθύνη αφού εμείς ορίζουμε τους δυο από τους τρεις. Πρέπει να είμαστε σοβαροί στις αποφάσεις που παίρνουμε και συνεπείς σε όσα λέμε. Το θέμα είναι αυτοί που δικάζουν να έχουν τα μάτια ανοικτά και να δικάζουν με αυτά που βλέπουν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή