ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΦΗ

«Τρίζει η καρέκλα» του Μάουρερ

Τις πιο δύσκολες ώρες του περνάει ο Μάουρερ από τότε που ήλθε στην Ελλάδα, μετά τη βαριά ήττα με 6-2 από τον Ολυμπιακό. Ο τρόπος που έστησε την ομάδα στο Καραϊσκάκη και η αδυναμία του να διορθώσει κάποια πράγματα στην πορεία του παιχνιδιού, έχουν βαρύνει πολύ το κλίμα και καθιστούν αμφίβολη την παραμονή του στον ΟΦΗ. Καθοριστικό για το μέλλον του Γερμανού τεχνικού αναμένεται να είναι το αποτέλεσμα του κυριακάτικου τοπικού ντέρμπι με τον Εργοτέλη. Αν ηττηθεί, δύσκολα θα παραμείνει. Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ εξέδωσαν χθες ανακοίνωση, επιρρίπτοντας στον Μάουρερ τις μεγαλύτερες ευθύνες για τη βαριά ήττα, ενώ ο Κουνενάκης έκανε δήλωση «συγγνώμης» από την ιστοσελίδα της ομάδας, εκπροσωπώντας τους παίκτες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πλήρης με Λάρισα

Με το βλέμμα στραμμένο στον κυριακάτικο αγώνα με τη Λάρισα, συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου. Ο Γκιγιέρμο Ογιος αναμένεται να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Στις 17.30 ο Ατρόμητος θα δώσει φιλικό αγώνα με αντίπαλο την ομάδα νέων του συλλόγου, το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο δημοτικό γυμναστήριο Περιστερίου.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Φόβοι για ζημιά σε Οουεν

Ο Μάικλ Οουεν κινδυνεύει να μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες. Ο διεθνής Αγγλος επιθετικός αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα της Νιούκαστλ με τη Γουέστ Χαμ την περασμένη Κυριακή και εκφράζονται φόβοι πως θα χρειαστεί να υποβληθεί σε διπλή επέμβαση κήλης. Αν επαληθευτούν οι φόβοι των γιατρών, τότε ο Οουεν θα απουσιάσει από τις δύο επόμενες αναμετρήσεις της Εθνικής Αγγλίας, κόντρα στην Εσθονία (εντός) και τη Ρωσία (εκτός).

ΑΡΣΕΝΑΛ

Στα χαρακώματα με Τσέλσι

Στην αντεπίθεση πέρασε ο προέδρος της Αρσεναλ, Πίτερ Χιλ Γουντ, μετά τη δήλωση του γενικού διευθυντή της Τσέλσι, Πίτερ Κένιον, σύμφωνα με την οποία στόχος των «μπλε» είναι το 2014 να θεωρείται το κορυφαίο ποδοσφαιρικό σωματείο της Ευρώπης. «Είναι ανοησίες. Δεν θέλω να απογοητεύσω την Τσέλσι, αλλά πρώτα θα πρέπει να ξεπεράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ, που πιθανότατα είναι τα μεγαλύτερα ονόματα στη Μεγάλη Βρετανία και ίσως και στον κόσμο. Το να πιστεύει η Τσέλσι ότι ξαφνικά θα κυριαρχήσει έναντι της Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ είναι φαντασία. Δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Για παράδειγμα, η βάση των φιλάθλων μας, η οποία άρχισε να δημιουργείται από το 1930, πηγαίνει από πατέρα σε γιο. Χρειάζεται τουλάχιστον 100 χρόνια για να χτιστεί και περίπου 100 λεπτά για να καταστραφεί. Τα χρήματα είναι άσχετα με την ιστορία και το πόσο μεγάλος είναι ένας σύλλογος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή