Φιλικό 2-0 Παναθηναϊκού με Ν’ Ντόι

Φιλικό 2-0 Παναθηναϊκού με Ν’ Ντόι

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη φόρα που είχε από την Μπρατισλάβα και το Ηράκλειο, ήταν πολύ εύκολο για τον Νταμ Ν’ Ντόι να κλέψει την παράσταση και στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Ηλυσιακό. Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0, με δύο γκολ του Σενεγαλέζου, ο οποίος αγωνίστηκε στο β΄ ημίχρονο και αμέσως έκανε τη διαφορά. Πέρα από τα δύο γκολ, κέρδισε και πέναλτι το οποίο δεν κατάφερε να αξιοποιήσει ο Μάντζιος. Οι «πράσινοι» δεν είχαν καλό ρυθμό στο α΄ ημίχρονο και παρουσιάστηκαν κάπως καλύτεροι (και πιο αποτελεσματικοί) μόνο στο β΄ μέρος του αγώνα, που είχε χαρακτήρα προετοιμασίας. Εγινε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, χωρίς την παρουσία φιλάθλων και εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Αξιοσημείωτη είναι και η ΄επανεμφάνιση του Σέριτς, σχεδόν ενάμιση μήνα μετά τη θλάση που έπαθε στο φιλικό με τη Λάτσιο. Ο Κροάτης ήταν πολύ καλός και έδειξε έτοιμος να επιστρέψει στην ενδεκάδα, με τη διαφορά ότι ο Πεσέιρο τον χρησιμοποίησε ως αμυντικό χαφ και όχι αριστερό μπακ χαφ. Απ’ όσους έπαιξαν ως βασικοί στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ο Ν’ Ντόι ήταν ο μόνος παίκτης που αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Ηλυσιακό. Ο Πεσέιρο έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν είχαν αγωνιστεί καθόλου ή έπαιξαν ως αλλαγή. Η ενδεκάδα: Γκαλίνοβιτς (46΄ Καρνέζης), Νταντάμης, Σιόντης, Σαριέγκι, Φύσσας, Σέριτς, Ιβανσιτς, Σιμάο, Δάρλας (46΄ Σάμιος), Μάντζιος, Παπαδόπουλος (46΄ Ν’ Ντόι).

– Σήμερα, τελικά, θα βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ενακαρίρε (κάκωση κνήμης). Ο Νιγηριανός έκανε χθες ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Καραγκούνης (ελαφρύ διάστρεμμα). Η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θεωρείται πιθανή αλλά θα οριστικοποιηθεί αύριο.

– Τα εκδοτήρια στις θύρες 4 και 11 της Λεωφόρου θα είναι ανοικτά μέχρι τις 15:00 του Σαββάτου. Στο μεσοδιάστημα, μέχρι την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (19:00), εισιτήρια θα διατίθενται μόνο από το εκδοτήριο δίπλα από το ξενοδοχείο ZAFOLIA, Αλεξάνδρας 87.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή