«Βελούδινο» διαζύγιο Γιολ με την Τότεναμ

«Βελούδινο» διαζύγιο Γιολ με την Τότεναμ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαζύγιο κοινή συναινέσει για Τότεναμ και Μάρτιν Γιολ, με τον Ολλανδό προπονητή να συμφωνεί να μείνει στον πάγκο των «Σπερς» ώσπου να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Ο τεχνικός που ανανέωσε τον σύλλογο του Βόρειου Λονδίνου και τον έφερε πλάι στις άλλες μεγάλες ομάδες της Πρέμιερσιπ έχει πέσει στη δυσμένεια των επιτελών της ομάδας που από καιρό αναζητούν άλλον προπονητή.

Σε συνάντηση που είχε με το διοικητικό συμβούλιο, ο κ. Γιολ συμφώνησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο με αποζημίωση 4 εκατομμυρίων λιρών, αλλά θα συνεχίσει αγώνα με αγώνα να προπονεί την ομάδα ώς την εξεύρεση διαδόχου του. Η πιθανότητα να τον αντικαταστήσει ο προπονητής της δεύτερης ομάδας, Κλάιβ Αλεν έχει προς το παρόν αποκλειστεί, λόγω της έλλειψης πείρας του πρώην επιθετικού της Τότεναμ από την προπονητική στην Πρέμιερσιπ.

Το περιβάλλον του Ολλανδού τεχνικού διέρρευσε χθες ότι ο ίδιος συμφώνησε να επισπευσθεί το διαζύγιο όταν πληροφορήθηκε τις αλλεπάλληλες (πέντε τον αριθμό) κρούσεις του προέδρου της Τότεναμ στον ατζέντη του Ζοζέ Μουρίνιο μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου από την Τσέλσι.

Υστερα από την αρνητική απάντηση της πλευράς Μουρίνιο, πρώτος στόχος για την Τότεναμ είναι ξανά ο τεχνικός της Σεβίλλης, Χουάντε Ράμος, ο οποίος όμως έχει συμβόλαιο με τη δύο φορές Κυπελλούχο UEFA και δύσκολα θα μπορέσει να ανέβει στο Λονδίνο πριν από το ερχόμενο καλοκαίρι. Ετσι εξετάζεται τόσο η πιθανότητα υπηρεσιακού τεχνικού όσο και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από άλλον προπονητή σε μόνιμη βάση.

Σχετικά με την αποπομπή του κ. Γιολ, ο πρώην άσος και προπονητής της ομάδας Γκλεν Χοντλ έκανε αιχμηρές δηλώσεις τονίζοντας πως ο τρόπος που φέρθηκε η Τότεναμ στον Ολλανδό προκαλεί ντροπή. «Στον Μάρτιν συμβαίνει αυτό που έγινε και με μένα, ενώ οι παίκτες και οι οπαδοί είναι μαζί του» είπε ενθυμούμενος την απόλυσή του έπειτα από μόλις έξι αγώνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή