Βήμα πρόκρισης στο πόλο για τη Χίο

Βήμα πρόκρισης στο πόλο για τη Χίο

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στη Β΄ φάση της Ευρωλίγκας του πόλο έκανε, χθες, στην Κωνσταντινούπολη, η Χίος. Αν και αιφνιδιάστηκε στην αρχή του αγώνα, νίκησε την τουρκική Γιουζμέ με 13-8 (οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 4-1, 4-3). Σκόρερ ήταν οι Γιάννης Φουντούλης 4, Ντούλος 3, Γιώργος Φουντούλης 2, Παππάς, Ελμισιάν, Πόποβιτς, Βριζίνα.

Σήμερα το πρωί η Χίος αναμένεται να πετύχει κι άλλη νίκη, αυτή τη φορά επί της ελβετικής Λουγκάνο. Το απόγευμα έχει ρεπό. Σε άλλο χθεσινό αγώνα του ομίλου, η ρωσική Σπάρτακ Βόλγκογκραντ επεβλήθη της ολλανδικής, Αϊντχόφεν με 11-7. Οι τέσσερις από τις επτά ομάδες του ομίλου θα προκριθούν στη Β΄ φάση.

Το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα του Α΄ ομίλου είναι:

Πρωί: Σπάρτακ – Γιουζμέ, Πρίμορατς Κότορ (Μαυροβούνιο) – Αϊντχόφεν. Απόγευμα: Σπάρτακ – Κόζιτσε, Πρίμορατς – Λουγκάνο, Γιουζμέ – Αϊντχόφεν.

Για τον Γ΄ όμιλο, η κροατική Σίμπενικ συνέτριψε με 39-6 την πορτογαλική, Πορτιμάο και η ρουμανική, Λεονάρντο Οραντέα 24-11 την τσεχική, Φέζκο Στρακονίτσε.

– Ενδιαφέρον διεθνές τουρνουά ανδρών θα διεξαχθεί από σήμερα έως και το Σάββατο στη Βουλιαγμένη, με διοργανωτή τον ΝΟΒ. Σήμερα, από τις 18.15, θα παίξουν Ολυμπιακός – Πανιώνιος, Βουλιαγμένη – Γλυφάδα και Εθνικός – Στουρμ Τσέχοφ (Ρωσία).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή