Διαμαντόπουλος στον Κολοσσό

Διαμαντόπουλος στον Κολοσσό

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απόκτηση του Γιώργου Διαμαντόπουλου για ένα χρόνο ανακοίνωσε χθες ο Κολοσσός Ρόδου. Ο 27χρονος γκαρντ, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη ρωσική Σαμάρα, στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα».

– Χωρίς τον Δημήτρη Παπανικολάου θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στους επερχόμενους αγώνες Κυπέλλου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του στον αγώνα της πρεμιέρας της Α1. Ο Παπανικολάου, ο οποίος υπέστη θλάση στους κοιλιακούς υποβλήθηκε χθες σε μαγνητική τομογραφία και η επιστροφή του στα παρκέ υπολογίζεται σε περίπου 20 μέρες.

– Την επέκταση του συμβολαίου του Φώτη Κατσικάρη με τη Βαλένθια μέχρι το 2009 ανακοίνωσε χθες ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Μανουέλ Γιορέντε.

– Η Ολύμπια επιβλήθηκε της Ολυμπιάδας στην Αμαλιάδα με 73-53 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν στους πυρόπληκτους του νομού Ηλείας. Χθες ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου. Το Σάββατο στις 17.30 η Ξάνθη υποδέχεται τον ΑΓΟΡ και την Κυριακή στις 17.00 το Περιστέρι αντιμετωπίζει το Μαρούσι, το Παγκράτι την Ολύμπια Λάρισας και ο Κολοσσός την ΑΕΚ.

– Τη συντριβή γνώρισε η εθνική ομάδα των γυναικών στο ευρωμπάσκετ της Ιταλίας από την Ρωσία με 86-47 στον τρίτο αγώνα του Γ’ ομίλου. Η ομάδα του Κώστα Μίσσα αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

– Σήμερα αναμένεται στην Ελλάδα ο Λιν Γκριρ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή