ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΣΑΠ: Ο Βασίλης Λάκης αναδείχθηκε κατά την ψηφοφορία του ΠΣΑΠ ως ο κορυφαίος παίκτης της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Ο μέσος του ΠΑΟΚ πήρε… συντριπτικό ποσοστό (85,4%) και υπερίσχυσε των Γκαλέτι (7,3%), Μπλάνκο (3,1%), Δημούτσου (3,1%) και Γουνδουλάκη (1,1%). Καλύτερο γκολ ψηφίστηκε αυτό του Μπλάνκο (44,5%) και ακολούθησαν αυτά των Λούα Λούα (22,2%), Βαγγέλη (14,8%), Τζιμπούρ (11,1%), Ρομέρο (7,4%).

ΜΑΡΣΕΪΓ: Ο Βέλγος Ερικ Γκέρετς ανέλαβε να σώσει την ομάδα, που παραπαίει στο γαλλικό πρωτάθλημα και απέλυσε τον προπονητή της, Αλμπέρ Εμόν. Ο 53χρονος τεχνικός έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα σε όποια χώρα έχει εργαστεί ώς τώρα, στο Βέλγιο, την Ολλανδία και την Τουρκία.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Τραγωδία σε προπονητήριο ποδοσφαίρου στην Κροατία όταν 13χρονος ποδοσφαιριστής λιποθύμησε και αργότερα πέθανε από άγνωστη αιτία κι ενώ έκανε μια απλή άσκηση προπόνησης. Ο νεαρός παίκτης της Βάρτεκς Βάραζντιν είχε περάσει επιτυχώς όλες τις ιατρικές εξετάσεις.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ο Λούκας Ποντόλσκι δεν θα τα καταφέρει στη Μπάγερν αν δεν αλλάξει μυαλά, προειδοποιεί τον διεθνή Γερμανό επιθετικό ο γενικός διευθυντής του βαυαρικού συλλόγου, Ούλι Χένες. Ο 22χρονος Ποντόλσκι είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι δεν του έχει μείνει τίποτε να αποδείξει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή