Τι γραφει ο ξενος Τυπος

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΒCΤσέλσι υπό διάλυση

Ξεκίνησαν άσχημα το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ, τους λείπουν παίκτες – κλειδιά και οι μεταγραφές που έκαναν δεν αντικατέστησαν επάξια εκείνους που έφυγαν. Κι αν αυτά δεν έφταναν για τους «μπλε» του δυτικού Λονδίνου, έφυγε και ο Ζοζέ Μουρίνιο, τον οποίον οι παίκτες αγαπούσαν. Στη θέση του ανέλαβε ο Αβραμ Γκραντ, τον οποίον ελάχιστοι έξω από τον σύλλογο γνώριζαν. Ούτως ή άλλως, θα πρέπει τώρα να τον αφήσουν να είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος των υποθέσεων της ομάδας. Υπήρχε ρεπορτάζ που ανέφερε πως ο κ. Αμπράμοβιτς πρόσφατα έδωσε οδηγίες στον μέσο της ομάδας, Μικαέλ Εσιέν για το πού θα πρέπει να παίζει. Αν αυτό είναι αλήθεια τότε υπάρχει ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα. Δώσε στον προπονητή τα χρήματα που χρειάζεται και μετά άφησέ τα όλα πάνω του. Δεν μπορεί να δίνουν οι πρόεδροι, οι παράγοντες και άλλοι άσχετοι οδηγίες τακτικής.

ΜΑRCΑ

Νέο συμβόλαιο Κατσικάρη

Ο Μανουέλ Γιορέντε, ο πρόεδρος της Παμέσα Βαλένθια, ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα προπονητή Φώτη Κατσικάρη για μια ακόμη περίοδο, επεκτείνοντάς το μέχρι το 2009. Ο κ. Γιορέντε τόνισε ότι ο σύλλογος μπάσκετ της Βαλένθια είναι «πολύ ικανοποιημένος» από τη δουλειά που έχει κάνει ο τεχνικός από την Ελλάδα. «Βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να κλείσουμε την ανανέωση και σύντομα θα είναι επίσημο», δήλωσε. Πρόσθεσε, επίσης, ότι η κίνηση αυτή της διοίκησης έγινε ώστε «να δοθεί ένα μήνυμα και να μάθουν και οι παίκτες ότι πρέπει να πηγαίνουμε στα παιχνίδια πιο συγκεντρωμένοι, χωρίς τίποτε άλλο στο μυαλό μας». Ο πρόεδρος της Παμέσα φέρεται ενοχλημένος από την έλλειψη αφοσίωσης στην ομάδα που παρουσίασαν κάποιοι εκ των παικτών στα φιλικά προετοιμασίας.

LΕ FΙGΑRΟ

Ανησυχία για τον Νασρί

Ο ταλαντούχος μέσος της Μαρσέιγ, Σαμίρ Νασρί, βρίσκεται στο νοσοκομείο από το περασμένο Σάββατο με συμπτώματα μηνιγγίτιδας, αν και ευτυχώς οι εξετάσεις του δεν δείχνουν κάτι σοβαρό. Ωστόσο, η απουσία του από τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λίβερπουλ για το Τσάμπιονς Λιγκ στις 3 Οκτωβρίου είναι δεδομένη καθώς δεν αναμένεται να αναρρώσει πριν περάσουν τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες. Μετά τα έντονα συμπτώματα που παρουσίασε την Πέμπτη και την Παρασκευή εισήχθη στο νοσοκομείο, ενώ οι συμπαίκτες του στη Μαρσέιγ έχουν ήδη λάβει το σχετικό εμβόλιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή