Γκριρ: Επιστρέφω στην Ελλάδα πολύ καλύτερος

Γκριρ: Επιστρέφω στην Ελλάδα πολύ καλύτερος

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Λιν Γκριρ, έφτασε χθες στην Αθήνα και ολοκλήρωσε τη συμφωνία του με τους «ερυθρόλευκους». Ο Αμερικανός πλέι μέικερ έδειξε ενθουσιασμένος από την προοπτική να αγωνιστεί στους Πειραιώτες, ενώ τόνισε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη που έπαιξε στη Νήαρ Ηστ: «Δεν έχω καμία σχέση με τον παίκτη που είχατε γνωρίσει στο πρώτο μου πέρασμα από την Ελλάδα, πριν πέντε χρόνια στη Νήαρ Ηστ. Εχω ωριμάσει στο παιχνίδι μου και θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πάει ακόμη πιο ψηλά. Δεν επέστρεψα στην Ευρώπη για τα χρήματα αλλά γιατί θα έχω πολύ χρόνο συμμετοχής σε μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους κι επειδή πιστεύω ότι θα έχω τη δυνατότητα να δείξω αυτά που μπορώ να κάνω», τόνισε ο Γκριρ και στη συνέχεια εξήγησε γιατί απεδέχθη την πρόταση του Ολυμπιακού:

«Μίλησα με τον Μπελ και μου είπε τρομερά πράγματα για την ομάδα. Σίγουρα έπαιξαν σημαντικό ρόλο όσα μου είπε. Αν ο Τσάρλι δεν είχε πάρει αυτό το καταπληκτικό συμβόλαιο στο ΝΒΑ, τώρα θα ήταν παίκτης του Ολυμπιακού».

Σημαντικό πλεονέκτημα για τον εγκλιματισμό του Γκριρ στην ομάδα αποτελεί το γεγονός ότι ξέρει καλά αρκετούς από τους νέους συμπαίκτες του: «Ξέρω καλά τον Γουντς που είναι καταπληκτικός παίκτης και τον Ρόμπερτς από το ΝΒΑ και το κολέγιο. Ξέρω τον Ματσιγιάουσκας από την Ταού και φυσικά τον κόουτς Γκέρσον. Οταν ήμουν στη Σλασκ όλοι ήθελαν να παίξουν γι’ αυτόν στη Μακάμπι. Πιστεύω ότι μου ταιριάζει ο τρόπος παιχνιδιού του».

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασία με τους «ερυθρόλευκους», κατέληξε: «Θέλω να μείνω πολλά χρόνια στην ομάδα. Εφερα τόσες πολλές αποσκευές γιατί θέλω να μείνω πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό. Δεν θέλω να υποσχεθώ τίποτα. Ξέρω ότι ο κόσμος περιμένει το πρωτάθλημα, την Ευρωλίγκα και κυρίως νίκες επί του Παναθηναϊκού. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τα καταφέρουμε».

Ο Γκριρ αναχώρησε χθες για την Ισπανία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, μαζί με τον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Χρήστο Σταυρόπουλο, αλλά και τους Τεόντοσιτς, Παπαμακάριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή