Επεισόδια με αφορμή τα εισιτήρια φοβάται ο ΠΑΟ

Επεισόδια με αφορμή τα εισιτήρια φοβάται ο ΠΑΟ

2' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προετοιμασμένος ακόμα και για την πρόκληση επεισοδίων από κάποιους που «ενοχλούνται» από το νέο σύστημα διάθεσης των εισιτηρίων είναι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες στον Σπορ FM ο Χρήστος Αθανασόπουλος, προαναγγέλλοντας την απόφαση της ΠΑΕ να μην υποχωρήσει κάτω από τέτοιου είδους πιέσεις. «Να ξέρετε ότι τώρα περιμένουμε επεισόδια. Και τα περιμένουμε σε ανύποπτο χρονικό διάστημα, γιατί κάποιους έχει ενοχλήσει ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων. Εχουμε πάρει μέτρα ώς ένα σημείο. Δεν θα υπάρξει αλλαγή στον τρόπο διάθεσης. Δεν θα σταματήσουμε αυτό το σύστημα, εκτός κι αν θα αλλάξει κάτι νομικά που θα μας αναγκάζει να το βελτιώσουμε και όχι να γυρίσουμε πίσω. Γεγονός είναι ότι το προηγούμενο σύστημα απέτυχε. Θυμίζω ότι πέρυσι τέτοια εποχή είχαμε ήδη επεισόδια. Από την κυβέρνηση ακούσαμε εξαγγελίες αλλά τίποτα. Πού είναι το ηλεκτρονικό εισιτήριο; Εμείς ως Παναθηναϊκός, δεν μπορούσαμε να περιμένουμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ. Κατά την εκτίμηση του κ. Αθανασόπουλου, το σύστημα θα λειτουργήσει καλά, παρά τις πρώτα προβλήματα: «Παραδέχομαι ότι υπάρχουν ορισμένες δυσκολίες για όσους εισέρχονται για πρώτη φορά στο σύστημα. Για όσους είναι ήδη μέλη, το σύστημα έχει αποδείξει τι δυνατότητες έχει. Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο μέχρι και την τελευταία στιγμή. Για παράδειγμα, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τα εισιτήρια διατίθενται εδώ και περίπου τρεισήμισι εβδομάδες και θα διατίθενται μέχρι λίγο πριν από τη σέντρα. Καθαρά για λόγους ασφάλειας, θα κλείσουν τα εκδοτήρια στο γήπεδο και θα συνεχίσει να λειτουργεί μόνο αυτό στο Ζαφώλια. Θα είναι προτιμότερο πάντως να παίρνουν τα εισιτήριά τους αρκετά νωρίτερα, εφόσον υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Να ξεκαθαρίσω ότι η Ticket Club έχει ισχύ μόνο για το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Με τον Εργοτέλη ξεκαθαρίσαμε ότι όσα εισιτήρια διατεθούν στην Αθήνα, θα δοθούν στα μέλη της Ticket Club και σε κατόχους διαρκείας. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για τη συμπεριφορά τους στην Κρήτη, στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Θα ξαναπάρουμε εισιτήρια σε εκτός έδρας ματς. Εχουμε κατά νου μας κάποια παιχνίδια. Εχουμε ήδη συμφωνήσει για τον αγώνα στην Τρίπολη».

Στα αγωνιστικά, Καραγκούνης και Γκούμας πήραν κανονικά μέρος στη χθεσινή προπόνηση και θα είναι στη διάθεση του Ζοσέ Πεσέιρο για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Το ερώτημα είναι αν θα τους εμπιστευθεί ο Πορτογάλος τεχνικός για την ενδεκάδα ή θα προτιμήσει να τους κρατήσει στον πάγκο, με το σκεπτικό ότι προβάδισμα έχουν όσοι μετείχαν σε όλη την προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι. Στο χθεσινό δίτερμα, ο Καραγκούνης έπαιξε με τους βασικούς αντί του Δημούτσου και μάλλον μ’ αυτόν θα διεκδικήσει τη θέση, καθώς ο Ρομέρο είναι… αμετακίνητος μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στο Ηράκλειο. Παρτενέρ του Μόρις στο κέντρο της άμυνας χρησιμοποιήθηκε ο Σαριέγκι, ο οποίος προβάλλει ως φαβορί αντί του Γκούμα για τη θέση του τραυματία Ενακαρίρε.

– Βίντεο αγώνων του ΠΑΟΚ έδειξε στους παίκτες του ο Πεσέιρο, κάνοντας τη σχετική ανάλυση του αντιπάλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή