Κρέμασε τα παπούτσια ο Σιγάλας

Κρέμασε τα παπούτσια ο Σιγάλας

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Σιγάλας, αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, κάτι το οποίο θα ανακοινώσει επίσημα τη Δευτέρα. Ο «Ράμπο» έμεινε ελεύθερος από τον Αρη το καλοκαίρι και παρά το γεγονός ότι είχε προτάσεις από αρκετές ομάδες της Α1 να συνεχίσει την καριέρα του, πήρε την απόφαση στα 36 του χρόνια να εγκαταλείψει τα παρκέ. Παράλληλα, για τη Σόφια αναχώρησε χθες το μεσημέρι η αποστολή του Αρη, προκειμένου να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια σήμερα και αύριο με τη Λουκόιλ Ακαντέμικ. Ο Καναδός προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Γκόρντον Χέρμπερτ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεση του συμπεριλαμβανομένου και του Δημήτρη Καραδολάμη, που εξασφάλισε άδεια από τη μονάδα που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Το πρώτο φιλικό με αντίπαλο τη μόνιμη πρωταθλήτρια Βουλγαρίας θα διεξαχθεί σήμερα στις 18.00 στο Πράβετς και το δεύτερο αύριο στη Σόφια στις 17.30.

– Ο Τζέισον Πάρκερ επιστρέφει σταδιακά στον ρυθμό των προπονήσεων του Αμαρουσίου εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με το Περιστέρι για τη δεύτερη αγωνιστική της β΄ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, καθώς δείχνει να ξεπερνάει σταδιακά την αδιαθεσία του.

– Ο Ρόμπερτ Πριούιτ δεν έχει ικανοποιήσει τον Στέργιο Κουφό με την απόδοσή του και πιθανότατα θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον ΑΓΟΡ. Οι Κρητικοί αναζητούν δύο ξένους παίκτες για να καλύψουν τη θέση του πλέι μέικερ και αυτή του φόργουορντ.

– Επιστροφή στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Τετάρτης, περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα των παικτών της ΑΕΛ με τον Κώστα Πιλαφίδη, να βλέπει όλους τους παίκτες να βγάζουν χωρίς πρόβλημα τις διπλές προπονήσεις. Στο μεταξύ, αύριο η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα στο κλειστό της Νεάπολης τον Ιωνικό Λαμίας στις 15.00.

– Σύντομη ήταν η συνεργασία του Αιγάλεω με τον Ανδρόνικο Γκιζογιάννη. Ο παίκτης δεν κατάφερε να λύσει την συνεργασία του με τον Απόλλωνα με αποτέλεσμα η διοίκηση του Σίτι να του δείξει την πόρτα της εξόδου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή