Σάντος: Σεβόμαστε, δεν φοβόμαστε…

Σάντος: Σεβόμαστε, δεν φοβόμαστε…

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ψήφο εμπιστοσύνης στη διοίκηση του Θοδωρή Ζαγοράκη έδωσε ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως όλοι πρέπει να υπηρετούν το σύλλογο κει ξεκαθάρισε ότι «με κάλεσαν εδώ γιατί υπάρχει ένα σχέδιο, «εγκέφαλος» του οποίου είναι ο Ζαγοράκης. Βάσει αυτού του σχεδίου θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι. Εχω εμπιστοσύνη στον πρόεδρο της ομάδας. Παραμένω, όμως, προπονητής του ΠΑΟΚ και μιλάω μόνο από διαίσθηση, δεν είναι δουλειά μου να κρίνω τίποτα άλλο. Η συμπαράστασή μου στο πρόσωπό του είναι απόλυτη».

Ο προπονητής του «δικέφαλου» ξεκαθάρισε ότι δεν βλέπει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για να πάρει ρεβάνς από την ομάδα με την οποία είχε την χειρότερη πορεία στην Ελλάδα και φυσικά δήλωσε πως στόχος του ΠΑΟΚ είναι οι τρεις βαθμοί: «Οι ποδοσφαιριστές μου είναι συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις, δούλεψαν σκληρά και αυτή την εβδομάδα. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ομάδα και πρέπει να τονίσω ότι όλοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Αναμφίβολα, θα φανεί αυτό και στο γήπεδο, το πιστεύω. Κάθε μέρα που περνάει βλέπω τη βελτίωση. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι σημαντικό όπως όλα τα υπόλοιπα. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Εχουμε χαράξει μια πορεία από την αρχή και αυτή δεν θα αλλάζει ανάλογα με τον αντίπαλο».

Ο Φερνάντο Σάντος υπογράμμισε πως ο «δικέφαλος» θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με τον απαιτούμενο σεβασμό αλλά χωρίς φόβο και πως η ομάδα του δεν πρόκειται να αλλάξει φιλοσοφία: « Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που γνωρίζω, έχει στόχο το πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε, το επαναλαμβάνω, ασχέτως αν το παιχνίδι θα γίνει στην έδρα του αντιπάλου. Ο πρωταρχικός στόχος είναι να χτίσουμε μια αγωνιστική νοοτροπία που να διαφέρει από την προηγούμενη. Ο ΠΑΟΚ ανέκαθεν ήταν πολύ δυνατός στην Τούμπα, αλλά παρουσιαζόταν πιο αδύναμος μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Αυτό θα το αλλάξουμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή