ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΛΑΤΙΝΙ

Αμφισβήτηση για το ριπλέι

Κατά του ριπλέι στα ποδοσφαιρικά γήπεδα τάχθηκε ο Μισέλ Πλατινί. Ο πρόεδρος της UEFA πρότεινε την ύπαρξη τεσσάρων βοηθών διαιτητή, κυρίως για την περιοχή του πέναλτι, ενώ δεν αποκλείει και τη χρήση της τεχνολογίας Hawk-Eye, που ακολουθεί την πορεία της μπάλας. Αναφερόμενος στον αυξημένο ρόλο του χρήματος στο χώρο του ποδοσφαίρου, προειδοποίησε για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η αγορά ομάδων, κυρίως αγγλικών, από ξένους μεγαλοεπιχειρηματίες, οι οποίοι, όπως είπε, πηγαίνουν στην Αγγλία και αγοράζουν ομάδες μόνο και μόνο για να πλουτίσουν.

ΒΕΡΝΤΕΡ

Επέστρεψε ο Κλάσνιτς

Ο Ιβάν Κλάσνιτς, ο οποίος μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε, αφού κατά τη διάρκεια της χρονιάς υπεβλήθη σε διπλή μεταμόσχευση νεφρού, γύρισε χθες στις προπονήσεις της ομάδας της Βρέμης. Ο 27χρονος Κροάτης διεθνής φορούσε μία ειδική προστατευτική ζώνη φτιαγμένη από ανθεκτικό υλικό. «Πρόκειται για μία νέα κατάσταση για εμάς. Εχουμε όλοι μια τεράστια ευθύνη για τους ποδοσφαιριστές μας», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Κλάους Αλοφς. Από την πλευρά του, ο προπονητής της Βέρντερ, Τόμας Σάαφ, τόνισε ότι ο Κλάσνιτς ζήτησε να μην έχει ειδική μεταχείριση έναντι των συμπαικτών του.

ΤΣΕΛΣΙ

Ελπίδες για Ροναλντίνιο

Η Τσέλσι ίσως μπορέσει να αποσπάσει τον Ροναλντίνιο από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι έναντι μόνο 20 εκατομμυρίων ευρώ (αντί 70 εκατ.), βάσει κανονισμού της FIFA που προβλέπει ότι εφόσον ένας παίκτης άνω των 28 ετών έχει συμπληρώσει πέντε χρόνια στην ίδια ομάδα μπορεί να εξαγοράσει την ελευθερία του πληρώνοντας την αξία του υπολοίπου τού συμβολαίου του.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

«Καμπάνα» στον Κοέλιο

Ποινή αποκλεισμού 120 ημερών επιβλήθηκε στον αμυντικό της βραζιλιάνικης Ατλέτικο Μινέιρο, Κοέλιο, διότι χτύπησε από πίσω αντίπαλο επιθετικό που έκανε την «ντρίμπλα της φώκιας». Ο Κέρλον της Κρουζέιρο περνούσε τους αντιπάλους χτυπώντας τη μπάλα κατακόρυφα με το κεφάλι, πράγμα που οι παίκτες της Ατλέτικο θεώρησαν προσβολή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή