«Ηλία μου», «Τάκη μου»

2' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέλος σε όλα τα σενάρια που τον θέλουν σε ανοικτή κόντρα με τον Ιλια Ιβιτς θέλησε να δώσει ο Τάκης Λεμονής, ανακινώντας με δική του πρωτοβουλία το θέμα. «Θέλω να αναφερθώ στις σχέσεις μου με τον Ιλια Ιβιτς. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να λέγεται ποιος έχει κάνει ή δεν έχει κάνει τις μεταγραφές. Τις μεταγραφές τις έχει κάνει ο Ολυμπιακός κι εμείς οφείλουμε όλοι να συνεργαζόμαστε πολύ καλά για το καλό της ομάδας. Εχουμε κοινούς στόχους και θα ήθελα αυτό το πράγμα να σταματήσει. Να φύγει από τη μέση τελείως γιατί όπως και να το κάνουμε, έχει αρχίσει να διαιωνίζεται. Σίγουρα σε μια συνεργασία θα υπάρχουν και συμφωνίες και αντίθετες απόψεις. Και οι δυο μας, όμως, δουλεύουμε για να έχει επιτυχίες η ομάδα και νομίζω είμαστε αρκετά προσηλωμένοι σ’ αυτόν τον στόχο. Απλά θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό γιατί δεν μου αρέσει να διαβάζουμε κάθε μέρα διάφορα πράγματα» τόνισε σχετικά με αφορμή βέβαια ορισμένα δημοσιεύματα.

Ο Λεμονής ήταν ανενημέρωτος για την κλήση του Λούα Λούα σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή, λόγω του ιδιότυπου πανηγυρισμού του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. «Με πιάνετε πραγματικά απροετοίμαστο. Νομίζω ότι δεν υπήρξε κάτι. Τι να πω… Ισως υπάρχει έντονη πίεση προς τη δική μας ομάδα που εκδηλώνετε με διάφορους τρόπους. Νομίζω ότι το παιδί πανηγύρισε απλά, δεν έκανε κάτι άλλο. Με ρωτάτε αν έχει σχέση αυτή η κλήση με την αθώωση του Αντζα. Δεν νομίζω να έχουμε φτάσει σ’ αυτό το σημείο. Μου προξενεί κατάπληξη το γεγονός» είπε ο 47χρονος τεχνικός, αλλά στη διοίκηση έχουν διαφορετική άποψη. Οντως συνδέουν (ανεπισήμως) την κλήση του ποδοσφαιριστή με τις δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης για την αθώωση του Αντζα και θεωρούν ότι αν δεν τα έκανε αυτά τα σχόλια ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, δεν θα υπήρχε καν θέμα. Ο Λούα Λούα έχει κληθεί να απολογηθεί σήμερα στις 10.00. Δεν θα παραστεί αυτοπροσώπως και θα τον εκπροσωπήσει ο δικηγόρος της ομάδας. Ουσιαστικά, είναι ένα θέμα που διογκώθηκε χωρίς κανέναν λόγο και δεν τίθεται θέμα τιμωρίας του ποδοσφαιριστή.

Ο Τάκης Λεμονής μίλησε και για τα δύο επόμενα παιχνίδια: «Μας ενδιαφέρει πρώτα το ματς του πρωταθλήματος. Δεν κοιτάμε καθόλου τη Βέρντερ. Είναι πολύ σημαντικός για μας ο αγώνας με τον Αρη. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σ’ έναν πολύ καλό αντίπαλο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο εκεί». Ο ίδιος, πάντως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει κάποιες αλλαγές για να είναι πιο «φρέσκια» η ομάδα. Το πιθανότερο είναι να ξεκουράσει τους Τοροσίδη, Στολτίδη και να χρησιμοποιήσει αύριο στη θέση τους, τον Ζεβλάκοφ και τον Πατσατζόγλου. Διαφοροποιήσεις αναμένονται και στο σύστημα. Το 4-4-2 είναι η πιθανή επιλογή για τον αυριανό αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το 4-5-1 γι’ αυτόν της Τετάρτης στη Βρέμη.

– Ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της Μπάγερ Λεβερκούζεν για τον 18χρονο αμυντικό της Σάο Πάολο, Μπρένο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή