Αθωώθηκε και παίζει

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ωδινεν όρος, έτεκε μυν» στο θέμα του Λούα Λούα, καθώς, όπως αναμενόταν και παρά το μεγάλο θόρυβο που δημιουργήθηκε, η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκα ήταν απαλλακτική. Οπως αποδείχθηκε από το βίντεο, ο τρόπος που επέλεξε να πανηγυρίσει ο Αφρικανός επιθετικός, περνώντας πάνω από το σημαιάκι του κόρνερ, δεν ήταν προσβλητικός και η «παρεξήγηση» οφείλεται σε ένα παιχνίδισμα του φωτογραφικού φακού, που απομόνωσε μια συγκεκριμένη στιγμή σε μια γρήγορη κίνηση του ποδοσφαιριστή. Ο Λούα Λούα τίθεται πλέον κανονικά στη διάθεση του Τάκη Λεμονή και θα είναι ο παρτενέρ του Κοβάσεβιτς στην επίθεση του Ολυμπιακού. Αν και ο σημερινός αγώνας (16.45) με τον Αρη στο «Κλ. Βικελίδης» θεωρείται εξ ορισμού δύσκολος, ο Λεμονής δεν θα προτιμήσει το πιο συντηρητικό 4-5-1, που συνηθίζει στα παιχνίδια «υψηλού κινδύνου», αλλά στο πιο επιθετικό 4-4-2, που αποδείχθηκε ιδιαίτερα παραγωγικό στο ματς με τον ΟΦΗ.

Ο 47χρονος προπονητής θα φρεσκάρει την ενδεκάδα έχοντας στο βάθος του μυαλού του και τον αγώνα με τη Βέρντερ που ακολουθεί την Τετάρτη. Σύμφωνα με τα όσα έδειξε στην προπόνηση, σκέφτεται να κρατήσει στον πάγκο τους Τοροσίδη, Στολτίδη και να χρησιμοποιήσει τον Ζεβλάκοφ στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Πατσατζόγλου δεύτερο αμυντικό χαφ, δίπλα στον Λεντέσμα. Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Αντζας και μαζί με τον Ραούλ Μπράβο θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των «ερυθρολεύκων». Ο Ντομί θα παίξει αριστερό μπακ και οι Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι θα συμπληρώσουν την τετράδα των χαφ. Μετά από συμφωνία, ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει εισιτήρια για τους οπαδούς του για το σημερινό παιχνίδι, ούτε και πρόκειται να δώσει στον Αρη, στον αγώνα του β΄ γύρου, στο Καραϊσκάκη.

Αλλαγές ο Μπάγεβιτς

Αρκετές αλλαγές προσανατολίζεται να κάνει και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, όχι μόνο για να προφυλάξει κάποιους παίκτες του ενόψει της ρεβάνς με τη Σαραγόσα, αλλά και επειδή δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα

της ομάδας στο παιχνίδι με την Καλαμαριά. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ανακάτεψε την τράπουλα στην προπόνηση, χρησιμοποιώντας αρκετούς παίκτες σε θέση διαφορετική από αυτή που συνήθως παίζουν. Ο Κολτσίδας είναι στη διάθεση του Μπάγεβιτς, δύσκολα όμως θα είναι στην ενδεκάδα, καθώς τη θέση του παρτενέρ του Παπαδόπουλου, στο κέντρο της άμυνας, τη διεκδικούν με περισσότερες πιθανότητες ο Γκιάρο με τον Κουλουχέρη. Ισως χρησιμοποιηθούν και οι δύο, με τον δεύτερο να αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ. Ο κόσμος δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το παιχνίδι. Μέχρι χθες είχαν προπωληθεί περισσότερα από 8 χιλ. εισιτήρια και αναμένεται το «Κλ. Βικελίδης» να είναι σχεδόν γεμάτο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή