Δυσφορία στον Ολυμπιακό για τον Ρόμπερτς

Δυσφορία στον Ολυμπιακό για τον Ρόμπερτς

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το αγωνιστικό πρόσωπο που έχει δείξει μέχρι στιγμής ο Λόρεν Ρόμπερτς, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, έχει βάλει σε σκέψεις την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων». Ο Πίνι Γκέρσον στα φιλικά που δίνει η ομάδα στην Ισπανία δεν δίνει πολύ χρόνο συμμετοχής στον Αμερικανό, ενώ ήδη έχουν γίνει και οι πρώτες αναφορές περί αντικατάστασής του, με το όνομα του Αντερσον Βαρεζάο να ακούγεται όλο και περισσότερο στο λιμάνι.

Αλλωστε, οι ισπανικές εφημερίδες αναφέρουν καθημερινά ότι ο Βραζιλιάνος θέλει να παίξει και πάλι στην Ευρώπη, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα είναι μία από τις ομάδες που θα κινηθούν για την απόκτησή του. Ο Βαρεζάο, βέβαια, έχει συμβόλαιο με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς αλλά δεν αποκλείεται να ζητήσει την αποδέσμευσή του από τη στιγμή που και την φετινή χρονιά θα κατέχει δευτερεύοντα ρόλο στην ομάδα των «Ιπποτών».

Ομως, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, οι οποίες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον 25χρονο πάουερ φόργουορντ.

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου, ο οποίος έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από το αντιαθλητικό του χτύπημα στον Νίκο Ζήση στο μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας, μοιάζει ιδανική περίπτωση για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι ψάχνουν να κάνουν μία κίνηση για να «ρεφάρουν» την απόκτηση του Γιασικεβίτσιους από τον Παναθηναϊκό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή