Επικίνδυνη έξοδος ΑΕΚ για «διπλό» στη Λιβαδειά

Επικίνδυνη έξοδος ΑΕΚ για «διπλό» στη Λιβαδειά

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη θέση του οδηγού στην κούρσα του πρωταθλήματος θα επιδιώξει να παραμείνει η ΑΕΚ, μετά και το αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (16.45, Alpha). Η «Ενωση», ύστερα από τέσσερα χρόνια περιπέτειας, έχει κάνει το ιδανικό ξεκίνημα στον μαραθώνιο της Σούπερ Λίγκας, γεγονός που έχει δημιουργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας για τη συνέχεια σε παίκτες και τεχνική ηγεσία. Ο Λορένθο Σέρα Φερέρ, άλλωστε, ζήτησε από τους παίκτες του να μείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας έως το τέλος του πρωταθλήματος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ θετικό να ξεκινάς με δύο επιπλέον βαθμούς από τους ανταγωνιστές σου. Είναι πιο εύκολο να φτάσεις στην κορυφή από το να μείνεις εκεί».

Βέβαια ο Ισπανός τεχνικός τούς επέστησε την προσοχή για τη δύσκολη συνέχεια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Λιβαδειάς. «Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις νίκες. Οφείλουμε να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση και αν είναι δυνατόν να αυξήσουμε τη διαφορά από τους αντιπάλους μας. Μπροστά μας έχουμε μία ακόμη ομάδα που είναι νεοφώτιστη και δεν θα έχουμε εύκολο έργο»,.

Ο Φερέρ θα έχει δύο ακόμη βέλη στη φαρέτρα του στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Επιστρέφουν ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος εξέτισε την ποινή δύο αγωνιστικών που «κουβαλούσε» από το περασμένο πρωτάθλημα, και ο Παντελής Καφές, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του (κάκωση συνδέσμων στο αριστερό γόνατο).

– Αποφασισμένος να συνεχίσει να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα και τους πρωτότυπους πανηγυρισμούς του δηλώνει ο Ισμαέλ Μπλάνκο σε εφημερίδα της πατρίδας του. «Θέλω να ξεπεράσω τον εαυτό μου και να πετύχω ακόμα περισσότερα γκολ από τα 28 που πέτυχα πέρυσι. Εχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου. Θα μου άρεσε μόλις σκοράρω να ακούω τη μουσική του Ζορό από τα ηχεία και να φοράει ο κόσμος μάσκες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή