Σε ανοδική πορεία θέλει να μείνει ο ΠΑΟ

Σε ανοδική πορεία θέλει να μείνει ο ΠΑΟ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να κρατήσει σταθερό το βήμα του θα επιδιώξει απόψε (19.00) ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ερχόμενος με κεκτημένη ταχύτητα από τις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες του επί της Αρτμέντια και του Εργοτέλη. Πέρα από τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα επιτρέψουν στους «πράσινους» να αποφύγουν (μετά από πολλά χρόνια) εκτός προγράμματος στραβοπατήματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, το ζητούμενο για τον Πεσέιρο είναι να παραμείνει η ομάδα του σε έναν καλό ρυθμό και να πείσει τον κόσμο ότι έχει τη δυνατότητα να κινηθεί σε μια σταθερά ανοδική τροχιά. Είναι κάτι που το έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός τουλάχιστον σε επίπεδο ψυχολογίας και εντυπώσεων, μετά από δύο σερί χρονιές όπου τερμάτισε τρίτος.

Με βάση την εικόνα από τις προπονήσεις, τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα όσον αφορά τις προθέσεις του Πεσέιρο για την ενδεκάδα. Ο Καραγκούνης θα επιστρέψει αντί του Δημούτσου (πάει καλά αλλά πρέπει να πάρει ανάσες) στην αριστερή πτέρυγα των χαφ, με τον Ρομέρο να μετατίθεται στη δεξιά.

Απόντος του τραυματία Ενακαρίρε και με τον Γκούμα να έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, φαβορί για παρτενέρ του Μόρις στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Σαριέγκι, στην πρώτη του εμφάνιση στην αρχική ενδεκάδα σε επίσημο παιχνίδι. Οι υπόλοιποι θα είναι όσοι ξεκίνησαν στο ματς με τον Εργοτέλη. Οι φίλαθλοι δείχνουν έντονο ενδιαφέρον και η Λεωφόρος αναμένεται να έχει ίσως και περισσότερο κόσμο απ’ όσο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ ήλθε στην Αθήνα χωρίς τον Σνάουτσερ, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή παρότι πήρε κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση. Τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας διεκδικούν ο Λάκης με τον Μελίσση. Εκτός πλάνων του Σάντος είναι και οι Μπαϊάνο, Χριστοδουλόπουλος, Ουντέζε και Αραμπατζής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή