ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΘΝΙΚΗΕπέστρεψε ο «Stelios»

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος επιστρέφει στην Εθνική, ύστερα από τον τραυματισμό που τον είχε αφήσει εκτός ομάδας στους δύο τελευταίους αγώνες. Ο… «Stelios» της Μπόλτον περιλαμβάνεται στους δέκα «λεγεωνάριους» προς τους οποίους απηύθυνε πρόσκληση ο Οτο Ρεχάγκελ, ενόψει των αγώνων με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη και την Τουρκία, στις 13 και 17 Οκτωβρίου αντίστοιχα, για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2008. Οι υπόλοιποι κληθέντες είναι οι, Κατσουράνης, Σεϊταρίδης, Μπασινάς, Σαμαράς, Καψής, Γκέκας, Χαριστέας, Αμανατίδης και Κυργιάκος.

ΛΑΡΙΣΑ

Συνταγή Μπλάκμπερν

Την ενδεκάδα που έπαιξε εναντίον της Μπλάκμπερν προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει σήμερα ο Γιώργος Δώνης στο Περιστέρι κατά του Ατρομήτου (19.00). Ο Νταμπίζας (φωτ.) είναι καλά και θα παίξει, σε αντίθεση με τους τραυματίες Κώτσιο, Βενετίδη και Ιγκλέσιας. Στο πλευρό της ΑΕΛ αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 500 οπαδοί της.

ΟΦΗ

Παίζουν Σίμιτς, Γκέρμπερ

Γκέρμπερ και Σίμιτς ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους και αναμένεται να είναι στην αρχική ενδεκάδα στο ντέρμπι με τον Εργοτέλη (21.15). Θα απουσιάσει σίγουρα ο Ντρούλιτς, ενώ αμφίβολος παραμένει ο βαθμός ετοιμότητας των Ταραλίδη, Στεφανή, η συμμετοχή των οποίων θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Λεοζίνιο στην ενδεκάδα, θέση στην οποία διεκδικεί και ο Νουαφόρ. Ο νεαρός Μπεμπής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο (ρήξη χιαστών) και αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου 4 μήνες.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Δύσκολα ο Ογκνιένοβιτς

Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Ογκνιένοβιτς στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έπαθε τράβηγμα στον δικέφαλο, πονάει πολύ και όπως δήλωσε ο ίδιος, είναι πολύ δύσκολο να παίξει. Η επιστροφή του Νατσέφσκι και του Κοιλιάρα στην ενδεκάδα θεωρείται πολύ πιθανή.

ΒΕΡΟΙΑ

Αμφίβολος ο Κριβόκαπιτς

Νέες ενοχλήσεις ένιωσε ο Κριβόκαπιτς και δύσκολα θα τον υπολογίζει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης για τον αυριανό εντός αγώνα με τη Σκόντα Ξάνθη (19.00). Ο Πετκάκης εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει.

ΞΑΝΘΗ

Το βάρος στα άκρα

Προσοχή στα άκρα ζήτησε από τους παίκτες του ο Εμίλιο Φερέρα, εκτιμώντας ότι από εκεί μπορεί να φανεί επικίνδυνη η Βέροια. Ο Πατρίς Νουκέ δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό του και το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός αποστολής.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στην 11άδα ο Κουμορτζί

Η επιστροφή του Κουμορτζί στην ενδεκάδα (εξέτισε την ποινή του) είναι η μόνη αλλαγή που αναμένεται να κάνει ο Λίνεν σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό (17.00).

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ

Σέντρα στο Χαϊδάρι

Με τον αγώνα Χαϊδάρι – Καλλιθέα ανοίγει σήμερα (16.30) η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής. Τα υπόλοιπα παιχνίδια διεξάγονται αύριο, με σέντρα στις 16.30: Εθνικός – Κέρκυρα (16.45), Πιερικός-Γιάννινα, Αιγάλεω – Θρασύβουλος, Καλαμάτα – Αγρ. Αστέρας, Καστοριά – Εθνικός Αστέρας, Ηλυσιακός – Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Β. – Αγ. Δημήτριος. Το πρόγραμμα κλείνει τη Δευτέρα με το ματς Ιωνικός – Πανθρακικός (17.30).

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Δική της η… Κυριακή

Στις 16.30 αρχίζουν αύριο όλα τα παιχνίδια για τη 2η αγωνιστική της Γ΄ κατηγορίας. 1ος όμιλος: Αίας – Παναιγιάλειος, Αιολικός – Βύζας, Ατσαλένιος – Αχαρναϊκός, Θήβα – Αστέρας Ρεθ., Θύελλα Π. – Κόρινθος, Κορωπί – Ρόδος, Μεσσηνιακός – Παναχαϊκή, Φωστήρας – Ηλιούπολη, Διαγόρας – Παναιτωλικός. 2ος όμιλος: Α. Ε. Γιάννινα – Λαμία, Αναγ. Αρτας – Εθνικός/Ολυμπιακός Β., Δόξα Δράμας – Πολύκαστρο, Εορδαϊκός – Εν. Θράκης, Θερμαϊκός – ΠΑΟΝΕ, Νίκη Β. – Εθνικός Κατερ., Πρέβεζα – Αναγ. Καρδίτσας, Αναγ. Γιαννιτσών – Προσοτσάνη. Ρεπό έχει η Καβάλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή