Τελευταία ευκαιρία για τον Γιοβάνοβιτς

Τελευταία ευκαιρία για τον Γιοβάνοβιτς

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γνωρίζοντας πως αν ο Ηρακλής ηττηθεί αύριο στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα (7 μ. μ.) μπορεί και να είναι ο τελευταίος του αγώνας στον «κυανόλευκο» πάγκο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται να παίζει το τελευταίο του χαρτί. Ο προπονητής του «Γηραιού», σαφώς προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του στις πρώτες δύο αγωνιστικές, ετοιμάζει αλλαγές σε πρόσωπα και θέσεις.

Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να προωθήσει τον Δημήτρη Μαυρογενίδη στα χαφ, μιας και στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής ο Τσίνεγκε, όσο κι αν προσπάθησε, δεν κατάφερε να πείσει. Ισως να πάρει μία δεύτερη ευκαιρία σε ρόλο οργανωτή.

Σύμφωνα με τα «πειράματα» του Γιοβάνοβιτς στις προπονήσεις, το δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να καλύψει ο Παπαζαχαρίας, κάτι που σημαίνει ότι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Μαλαγκένιο και Κατσιαμπή πολύ δύσκολα θα αλλάξει. Αυτό που προκαλεί σε πολλούς απορία είναι το γεγονός ότι ο προπονητής του Ηρακλή δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει κάποιες αλλαγές στην επιθετική γραμμή της ομάδας αν και μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.  

Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς υπάρχει ικανοποίηση για τις εμφανίσεις της ομάδας στις πρώτες δύο αγωνιστικές αλλά θα ήθελαν κάτι παραπάνω σε ότι αφορά την βαθμολογική συγκομιδή. Ο Μάκης Κατσαβάκης τονίζει στους παίκτες του πως «ο Πανιώνιος είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, έχει ενισχυθεί σε όλες τις θέσεις, ενώ διαθέτει ένα πολύ ικανό προπονητή». Ο προπονητής των Ποντίων στην αυριανή αναμέτρηση (5 μ. μ.) είναι πολύ πιθανό να στερηθεί των υπηρεσιών του Μανώλη Σπυριδάκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή