Τους συμπαίκτες του γνώρισε ο Σάρας

Τους συμπαίκτες του γνώρισε ο Σάρας

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σίριαλ της μεταγραφής του Γιασικεβίτσιους τελείωσε, ο «Σάρας» ήρθε στην Αθήνα και χθες είχε την πρώτη του γνωριμία με τους καινούριους του συμπαίκτες και ο Ομπράντοβιτς τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για το πλήρες «οπλοστάσιο» που διαθέτει. Το φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι (τουλάχιστον στα χαρτιά) το καλύτερο που είχε ποτέ η ομάδα, καθώς σε όλες τις θέσεις ο «Ζοτς» έχει περισσότερες από μία εναλλακτικές λύσεις.

Ειδικά στα γκαρντ ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, εκτός του «Σάρας», να διαθέτει τους Διαμαντίδη, Σπανούλη, Βούγιανιτς, Χατζηβρέττα, αλλά και τον κατά συνθήκη γκαρντ, Μπετσίροβιτς.

Κάτι που σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή, ο Ομπράντοβιτς μπορεί να διαμορφώσει το σύστημα της ομάδας, όπως ακριβώς επιθυμεί. Για περιφερειακή άμυνα, η παρουσία των Διαμαντίδη, Χατζηβρέττα και Βούγιανιτς αποτελεί εγγύηση. Για γρήγορο παιχνίδι οι «Σάρας», Διαμαντίδης και Σπανούλης μπορούν να κάνουν κομμάτια οποιοδήποτε αντίπαλο αμυντικό σύστημα, ενώ για περιφερειακό σουτ, ούτε λόγος βέβαια.

Οσον αφορά το «πρόβλημα» που προέκυψε με τον αριθμό που θα έχει η φανέλα του Λιθουανού, η λύση δεν άργησε να βρεθεί. Το αγαπημένο νούμερο του «Σάρας» είναι το 13, το οποίο όμως ανήκει στον έτερο «άσο» της ομάδας, τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Επόμενη επιλογή του Γιασικεβίτσιους ήταν το ελεύθερο 19 το οποίο και θα φοράει την σεζόν που αρχίζει σε λίγες ημέρες.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται φέτος η ΚΑΕ Παναθηναϊκός να ετοιμάσει επετειακές εμφανίσεις (λόγω της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας) στις οποίες τα νούμερα, τα ονόματα αλλά και το σήμα του συλλόγου θα είναι χρυσά.

Τέλος, καθημερινά αυξάνεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την ερχόμενη σεζόν. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δείχνουν να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα των μεγαλομετόχων της ΚΑΕ, οι οποίοι για ακόμη μία χρονιά έβαλαν βαθιά (πολύ βαθιά…) το χέρι στην τσέπη. Αλλωστε, το μεγάλο στοίχημα του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου είναι φέτος στο ΟΑΚΑ να μην γεμίζουν μόνο τα «μπλε» (που έλεγε και ο Γιάννης Ιωαννίδης) αλλά ακόμα και σε (θεωρητικά) εύκολα παιχνίδια, ο κόσμος να δίνει βροντερό παρών. Πάντως, τα πρώτα δείγματα, από την ανταπόκριση του κόσμου για τα εισιτήρια διαρκείας, αλλά και από την «τρέλα» για τον Γιασικεβίτσιους, είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή