ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΛΟ: Με τη ρωσική, Σπάρτακ Βόλγκογκραντ, το πρωί, και την Πρίμορατς Κότορ (Μαυροβούνιο) το απόγευμα, παίζει σήμερα η Χίος στην Α΄ φάση της Ευρωλίγκας. Οι αγώνες γίνονται στην Κωνσταντινούπολη, η Χίος. Για τον Α΄ όμιλο παίζουν, επίσης: Λουγκάνο (Ελβετία) – Αϊντχόφεν (Ολλανδία), Κόζιτσε (Σλοβακία) – Πρίμορατς. Απόγευμα: Αϊντχόφεν – Κόζιτσε, Γιουζμέ (Τουρκία) – Λουγκάνο.

ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ: Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται σήμερα και αύριο, στην Πολωνία, στον Β΄ γύρο του κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας με αντιπάλους την τοπική Μπογκόρια, τη ρωσική Λουχοβίτσι και την τσέχικη Μόκρε Λάζτσε. Προκρίνεται μόνο η πρώτη ομάδα.

ΞΙΦΑΣΚΙΑ: Οι Γιάννα Χρήστου, Δήμητρα Μαγκανουδάκη και Νίκη Σιδηροπούλου θ’ αγωνισθούν αύριο και τη Δευτέρα, στο ξίφος μονομαχίας, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που πραγματοποιείται στη Ρωσία. Την Δευτέρα θ’ αγωνισθούν στη σπάθη οι Τζέισον Ντουράκος και Γιώργος Τσουρούτας.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα δρόμου, που γίνεται στη Γερμανία, τρέχει σήμερα στον αγώνα αντοχής 133,7 χλμ. η Αναστασία Παστουρματζή. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας στα αγωνίσματα κατάβασης και τετραπλού θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στη Σπάρτη. Σήμερα, από τις 15.00, θα γίνουν οι αγώνες του τετραπλού και αύριο, από τις 11.00, οι καταβάσεις.

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΕΝΤΑΘΛΟ: Οι Π. Βάγιας, Απ. Μιχαλόπουλος, Δ. Μότσιος και Ν. Κωνσταντάτος θ’ αγωνισθούν αύριο στη σκυταλοδρομία, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων ανδρών, που γίνεται στην Πορτογαλία.

ΙΠΠΑΣΙΑ: Με τ’ αγωνίσματα της δεύτερης ημέρας συνεχίζεται σήμερα (από τις 10.00), στο Μαρκόπουλο, ο διεθνής αγώνας ATHENS CSΙ3*.

ΤΖΟΥΝΤΟ: Οι Πάβελ Ντάνκο, Αλέξανδρος Τσοποζίδης (73 κ.) και ο Θόδωρος Μασμανίδης (81) αγωνίζονται σήμερα στον αγώνα του κυπέλλου κόσμου του Ρότερνταμ (Ολλανδία).

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Οι διεθνείς αγώνες, που είναι ενταγμένοι στα «ΙΖ΄ Αλεξάνδρεια», αρχίζουν σήμερα στις 8.00, θα διεξαχθούν στον θαλάσσιο στίβο μπροστά στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Θεσσαλονίκης.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Τεστ για τη βαλκανική ομάδα ρυθμικής πραγματοποιείται σήμερα στη Μίκρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή