Τι γραφει ο ξενος Τυπος

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

THE ΤΙΜΕS

Απόπειρα δωροδοκίας

Νέα καταγγελία για διαφθορά στο τένις και μάλιστα στο πλέον έγκυρο τουρνουά, αυτό του Γουίμπλεντον, προέκυψαν από την αποκάλυψη του Βέλγου τενίστα Ζιλ Ελσενεερ ότι κάποιος του προσέφερε 100.000 ευρώ για να χάσει τον αγώνα του στην πρώτη φάση της διοργάνωσης του 2005 με τον Ποτίτο Σταράτσε από την Ιταλία. Μόλις πέρασε από τα προκριματικά στην πρώτη φάση του κυρίως ταμπλό, κάποιος τον πλησίασε και του πρόσφερε 100 φορές περισσότερα από όσα θα εισέπραττε εάν νικούσε στον αγώνα του πρώτου γύρου. Ο Βέλγος αρνήθηκε αμέσως, όπως είπε. Πέρσι στον πρώτο γύρο ο Αγγλος Ρίτσαρντ Μπλούμφιλντ, νούμερο 259 στον κόσμο, νίκησε τον Αργεντινό Κάρλος Μπερλόκ, που ήταν 170 θέσεις υψηλότερα, και μάλιστα με 3-0 σετ. Αργότερα μαθεύτηκε ότι κάποιος είχε βάλει στοίχημα στο Ιντερνετ το υπέρογκο ποσό των 420.000 ευρώ ότι ο Αργεντινός θα έχανε. Ωστόσο, κανείς δεν έχει ακόμη ερευνήσει την υπόθεση αυτή σε βάθος.

ΤΗΕ GUΑRDΙΑΝ

Αναυδος ο σερ Αλεξ

Ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον παραδέχθηκε ότι έμεινε κατάπληκτος από τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λιγκ Καπ από την Κόβεντρι με ήττα 2-0 εντός έδρας. Ομως, η εμφάνιση παικτών όπως ο Νάνι και ο Αντερσον που το καλοκαίρι που πέρασε κόστισαν 34 εκατομμύρια λίρες δεν δικαιώνει επ’ ουδενί τις επί 18 μήνες διθυραμβικές δηλώσεις του Σκωτσέζου προπονητή σχετικά με το βάθος της ομάδας και την ποιότητας των νέων και ανερχόμενων ποδοσφαιριστών που διαθέτει. Τόσο οι Νάνι και Αντερσον όσο και οι Κρις Ιγκλς και Ντονγκ Φανγκ Ζου ήταν απογοητευτικοί. Εχουμε πει πολλά καλά λόγια για αυτούς τους νέους παίκτες κι έτσι αυτό που συνέβη απόψε εδώ ήταν ένα μεγάλο σοκ για όλους μας», παραδέχθηκε ο σερ Αλεξ. «Σε τέτοια παιχνίδια θέλεις να δώσεις στους νεότερους την ευκαιρία να παίξουν», είπε εξηγώντας γιατί επέλεξε αυτή την ενδεκάδα.

ΑS

Μαγικός Ντιέγκο

Πρόκειται για ένα καθαρό δεκάρι, που με τον Ρομπίνιο έκανε μαγικά στη Σάντος, θυμίζοντας εποχές Πελέ. Ο Ντιέγκο άφησε πίσω του την πικρή εμπειρία του σκληρού πορτογαλικού πρωταθλήματος και μεγαλουργεί στη Βέρντερ. Αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της Μπουντεσλίγκα και σκόραρε 13 φορές. Είναι παίκτης που συνδυάζει την τεχνική και την εξυπνάδα, και θα ήταν σπουδαίο να τον ξαναδούμε πλάι στον Ρομπίνιο με τη λευκή φανέλα της Ρεάλ, όπως αυτή της Σάντος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή