Γκολ στα… χρέη και από τον Δήμο για τον ΠΑΟΚ

Γκολ στα… χρέη και από τον Δήμο για τον ΠΑΟΚ

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίρνουν το ρίσκο για να γίνει επιτέλους μία αρχή στην οικονομική εξυγίανση της εταιρείας. Οι διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα υπογράψουν σήμερα τη ρύθμιση των βεβαιωμένων χρεών, γνωρίζοντας όμως ότι τα χρέη που αφήνουν εκτός, αν βεβαιωθούν στη συνέχεια από κάποιο δικαστήριο δεν πρόκειται να μπουν στη ρύθμιση.

Εν τω μεταξύ ο Θοδωρής Ζαγοράκης πήρε μία ακόμη υπόσχεση συμπαράστασης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ συναντήθηκε χθες με τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και άκουσε ότι θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση από τον Δήμο Θεσσαλονίκης προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να πάρει μία οικονομική ανάσα: «Ο Δήμος Θεσσαλονίκης συμπαρατάσσεται σε αυτή την προσπάθεια και θα είναι εδώ για ό,τι χρειαστεί» τόνισε ο κ. Παπαγεωργόπουλος. Βέβαια στον «Δικέφαλο» περιμένουν να δουν πράξεις μιας και από λόγια έχουν ακούσει πολλά. Οι οπαδοί της ομάδας όμως δεν φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να κάνουν κι άλλη υπομονή μιας και βλέπουν ότι η οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ παραμένει στάσιμη και μάλιστα στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς έστειλαν τα πρώτα μηνύματα στην Πολιτεία. Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει και συνέχεια.

Την ίδια στιγμή ο Φερνάντο Σάντος προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του μακριά από τα εξωαγωνιστικά δρώμενα μιας και η υπάρχει η αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Καραϊσκάκη». Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε στη χθεσινή προπόνηση τον Λάμπρο Βαγγελή να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω κάκωσης στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» είναι αμφίβολη.

– Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους μετά τη συντριβή από τον ΠΑΟΚ. Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία θεωρούν ότι πρέπει να διατηρηθεί η ηρεμία στην ομάδα προκειμένου να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες. «Απομένουν 24 αγωνιστικές και το σημαντικό είναι να διατηρήσουμε την ηρεμία μας. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε. Το ότι κερδίσαμε τον Εργοτέλη δεν μας έκανε φαινόμενα και αντίστροφα, το ότι χάσαμε από τον ΠΑΟΚ δεν μας έκανε καταστροφή» τόνισε ο Λούκας Φαβάλι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή