ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο ΠΑΟΚ απειλεί τον Πανελλήνιο

Στη Θεσσαλονίκη στρέφονται όλα τα βλέμματα, όπου ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κόψει τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα από τον αήττητο Πανελλήνιο (17.30). Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ωστόσο, παρουσιάζει και η αναμέτρηση στη Θέρμη, όπου η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και 3ος στη βαθμολογία, Θερμαϊκός, υποδέχεται τον ΑΣΕ Δούκα (18.00). Την ίδια ώρα, ο Φίλιππος Βέροιας φιλοξενείται από τη ΧΑΝΘ. Η ΑΕΚ υποδέχεται το Κορωπί (16.45). Θα παίξουν επίσης: 18.00: Διομήδης Αργους – Ιωνικός Ν.Φ., 20.00: Απόλλων Καλαμαριάς – Κιλκίς, Ηλυσιακός – Βριλήσια.

ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ

Δοκιμασία στη Γαλλία

Στο γαλλικό όπεν, το οποίο θα διεξαχθεί στην Τουλούζ (Γαλλία) από σήμερα έως τις 4 Νοεμβρίου θα δοκιμαστούν οι ελληνικές μικρές ρακέτες. Θα αγωνισθούν οι Παναγιώτης Γκιώνης, Γιάννης Βλοτινός, Στέφανος Μανουσώφ, Μαρία Μοίρου και Κατερίνα Ντουλάκη. Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 300 αθλητές και αθλήτριες από 50 χώρες. Ενδεικτικό του υψηλού αγωνιστικού επιπέδου του τουρνουά είναι ότι από τη διαδικασία των προκριματικών γκρουπ θα περάσει και ο Παναγιώτης Γκιώνης, παρά την καλή του θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Τον περασμένο μήνα, οπότε ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις συμμετοχής στο τουρνουά, ήταν στο νούμερο 57 (Νο 58 τον Οκτώβριο). Στο διπλό ανδρών θα παίξουν οι Γκιώνης και Βλοτινός, ενώ ο νεαρός Μανουσώφ, που θα αγωνισθεί και στους αθλητές κάτω των 21 ετών, θα έχει συμπαίκτη τον Βέλγο, Κιλόμο Βίτα. Στο διπλό γυναικών, η Μοίρου έχει δηλώσει συμμετοχή με την Γερμανίδα Ζίε Σοπ, πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ομαδικό. Η Ντουλάκη θα αναζητήσει συμπαίκτρια επί τόπου.

ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΚΡΕΑΝΓΚΑ

Εκτός λόγω τραυματισμού

Πιο σοβαρός απ’ ό,τι είχε φανεί αρχικά είναι, τελικά, ο τραυματισμός του Καλλίνικου Κρεάνγκα. Λόγω των συνεχών ενοχλήσεων, ο 35χρονος πρωταθλητής του πιγκ πογκ έβγαλε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι υπέστη μερική ρήξη του μακρού προσαγωγού και θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον άλλες έξι εβδομάδες. Το ευχάριστο είναι ότι δεν έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς και δεν υπάρχει περίπτωση να προκύψει σύνδρομο κοιλιακών – προσαγωγών.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Κρίσιμη συνέλευση

Εκτός από την ψήφιση του προϋπολογισμού, η σημερινή γενική συνέλευση της γυμναστικής ομοσπονδίας είναι κρίσιμη, διότι θα πραγματοποιηθεί και εκλογή για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στην ΕΟΕ. «Μέσα σε πέντε μήνες κάναμε εμφανή βήματα εξυγίανσης σε όλους τους τομείς. Συντελέστηκε ένα μικρό θαύμα, αφού, παράλληλα με το οικονομικό συμμάζεμα, δείξαμε έμπρακτα την στήριξή μας στους αθλητές και τους προπονητές, παρέχοντας μεγαλύτερα οικονομικά κίνητρα, καθώς και τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε όσους διεθνείς αγώνες προετοιμασίας χρειάζονται», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΓΟ, Θανάσης Βασιλειάδης.

ΤΕΝΙΣ

Συνεχίζει ο Οικονομίδης

Ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης νίκησε 6-3, 6-2 τον Νοτιοαφρικανό Ερικ Ντε Βεστ και προκρίθηκε στον β΄ γύρο του τουρνουά, που διεξάγεται στο Μπουσάν της Κορέας. Αντίθετα, ο Βασίλης Μαζαράκης ηττήθη με 1-6, 1-6 από τον Κορεάτη, Κίου Τάε Ιμ.

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Στην Πάτρα οι πανελλήνιοι

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών της άρσης βαρών θα διεξαχθεί στην Πάτρα (7 – 9/12). Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν τα πανελλήνια νέων ανδρών – γυναικών και το κύπελλο πρωταθλητών – πρωταθλητριών.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ρώμη για το 2020

Υποψηφιότητα για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 αντί γι’ αυτούς του 2016 αποφάσισε να θέσει η Ρώμη. Για το 2016 υποψήφιες είναι το Τόκιο (Ιαπωνία), η Μαδρίτη (Ισπανία), η Πράγα (Τσεχία), η Ντόχα (Κατάρ) και το Μπακού (Αζερμπαϊτζάν).

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Νίκησαν στα «Παπασιδέρεια»

Ο ΠΕΣ Νέας Φιλαδέλφειας κατέλαβε τις πρώτες τέσσερις θέσεις στην κατηγορία των εφήβων, όπου νίκησε ο Νεόφυτος Σακελλαρίδης, ο Θοδωρής Τζίμας του Α.Ο. Φλύα πρώτευσε στους παίδες, ενώ ο Τάλως κυριάρχησε στις κατηγορίες μίνι στον αγώνα «Παπασιδέρεια 2007» που διεξήχθη στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή