ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΑιχμές κατά Τζίγγερ και διαιτησίας

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έσπασε τη σιωπή της σε ό,τι αφορά τη διαιτησία στο ματς με τον Εργοτέλη και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, σε παρέμβαση που έκανε σε αθλητική εκπομπή στο TV MAGIC τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι: «Στην Κρήτη πραγματικά αδικήθηκε ο Ολυμπιακός. Σαφώς είναι κάτι το οποίο μας προβληματίζει, το παρακολουθούμε και αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουν οι φίλαθλοι. Εμείς έχουμε μάθει να αντιδρούμε θεσμικά». Επίσης τόνισε με νόημα ότι ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας θα πρέπει να κρατά ίσες αποστάσεις από όλους, αφήνοντας αιχμές για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

ΙΒΙΤΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

«Δεν υπάρχουν περιθώρια»

«Δεν έχουμε περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες» τόνισε ο Ιλια Ιβιτς, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη χθεσινή προπόνηση. Και πρόσθεσε: «Εχουμε μια καλή ομάδα, η αλήθεια είναι όμως ότι έχουμε μείνει λίγο πίσω. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι όπως το ισπανικό ή το αγγλικό, στα οποία υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες, με αποτέλεσμα οι διαφορές να καλύπτονται πιο εύκολα. Θα πρέπει από εδώ και στο εξής να μπαίνουμε σοβαρά σε κάθε παιχνίδι με αποκλειστικό στόχο να εξασφαλίζουμε τη νίκη, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση και αυτού του πρωταθλήματος». Για το Σούπερ Καπ ανέφερε: «Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν αναπληρωματικοί και βασικοί ποδοσφαιριστές. Η ομάδα υπολογίζει σε όλους όσοι βρίσκονται στο δυναμικό της. Τώρα υπάρχει ο αγώνας του Super Cup, το οποίο είναι ένας τίτλος, και ο Ολυμπιακός από την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να προσπαθεί να κερδίσει κάθε τίτλο».

 

ΞΑΝΘΗ

Νοκ άουτ ο Βάλλας

Οριστικά εκτός πλάνων εν όψει του αγώνα με τη Λάρισα μένει ο Σπύρος Βάλλας. Ο κεντρικός αμυντικός της ακριτικής ομάδας υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και ο Νίκος Κεχαγιάς, ακόμα κι αν μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης την τελευταία στιγμή, δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του. H αποθεραπεία υπολογίζεται γύρω στις επτά μέρες. Πρόβλημα υπάρχει και με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ο οποίος σήμερα θα μπει στο πρόγραμμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ετοιμος ο υιός Ογιος

Ο Μπότσι Ογιος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και ακολούθησε το χθεσινό πρόγραμμα της προπόνησης. Αντιθέτως, ο Λουτσιάνο έκανε ατομικό πρόγραμμα, αλλά σε εντονότερους ρυθμούς συγκριτικά με τη Δευτέρα.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Σε απολογία ο Πηλαδάκης

Ο πρόεδρος της Λάρισας, Κώστας Πηλαδάκης, θα έχει τελικά την ευκαιρία που ήθελε να μιλήσει ενώπιον της αθλητικής δικαιοσύνης, για το θέμα που δημιουργήθηκε από τις δικές του δηλώσεις σχετικά με τον επηρεασμό διαιτητών από τον Ατρόμητο. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ κλήθηκε για την Πέμπτη. Εξάλλου, ύστερα από αίτημα της αστυνομίας η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ – Ηρακλή, θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή, στις 16.30 αντί για τις 19.00 που αρχικά είχε οριστεί από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή