«Σούπερ» οι μικροί του Ολυμπιακού

«Σούπερ» οι μικροί του Ολυμπιακού

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηταν η καλύτερη ένεση… ηθικού, η εμφάνιση των πιτσιρικάδων του Ολυμπιακού στον τελικό του Σούπερ Καπ με αντίπαλο τη Λάρισα. Πριν επιστρέψουν οι «ερυθρόλευκοι» στο… Γολγοθά των εγχώριων και ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων, ήταν άκρως ενθαρρυντικά τα μηνύματα που έστειλαν ο Μήτρογλου, ο Κατσικογιάννης, ο Σοϊλέδης, αλλά και ο Μενδρινός με την εξαιρετική τους απόδοση στο Σούπερ Καπ.

Μάλιστα, ο Τάκης Λεμονής δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους παίκτες του πριν από τη χθεσινή προπόνηση για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς:  «Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Είναι ένας τίτλος και εμείς θέλουμε να κερδίζουμε τίτλους. Ξεκινάμε τώρα την προετοιμασία μας για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Δεν θα ήθελα να πω πολλά λόγια και αυτό γιατί είμαι σίγουρος ότι όλοι μας γνωρίζουμε πόσο μεγάλη σημασία έχουν αυτά τα ματς και όχι μόνο βαθμολογική».

Πλέον άπαντες στον Ολυμπιακό έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο, για τον οποίο δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Αντζας, Νε και Ντομί.

Ο Γάλλος ακραίος αμυντικός κάνει αγώνα δρόμου, για να αποθεραπευθεί και να είναι σε θέση να βρίσκεται τουλάχιστον στον πάγκο για το παιχνίδι της Τρίτης με τη Ρεάλ στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Οι πιθανότητες, πάντως, είναι λιγοστές. Υπενθυμίζεται ότι πλην του Αντζα, ο Τάκης Λεμονής δεν υπολογίζει και τον τιμωρημένο Τοροσίδη για το ραντεβού με τους Μαδριλένους.

– Σε αιφνίδιο έλεγχο αντιντόπινγκ από το ΕΣΚΑΝ υποβλήθηκαν χθες έξι παίκτες των «ερυθρολεύκων». Πρόκειται για τους Μπούτινα, Παναγόπουλο, Νούνιες, Αρτσούμπι, Τοροσίδη και Μήτρογλου.

– Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί με μία προπόνηση που θα διενεργηθεί απόψε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Με την ολοκλήρωσή της, θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή