ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΑΜΑΡΑΣ: Ενδιαφέρον της Μπέρμιγχαμ για τον Γιώργο Σαμαρά αποκαλύπτει η «Sun».  Σύμφωνα με δημοσίευμά της, η προσφορά της φτάνει τα 2,5 εκατ. λίρες και σημαντικό ρόλο για το ενδιαφέρον του προπονητή της, Αλεξ ΜακΛίς, έπαιξε ο καλός χαρακτήρας του Ελληνα διεθνή. Η   «Sun» τονίζει ότι ενδιαφέρον δείχνει και η Τσάρλτον, ενώ σύμφωνα με τους «Times»,  η Σίτι προορίζει τον Σαμαρά και τον Ουσμάν Νταμπό ως αντάλλαγμα για την απόκτηση από τη Μαρσέιγ του Τζιμπρίλ Σισέ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Δέκα μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και δύο μετά την πρώτη προσπάθεια επιστροφής του (έπαθε υποτροπή), ο Γκάρι Νέβιλ είναι πολύ κοντά στην επανεμφάνισή του. Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει στο παιχνίδι της δεύτερης ομάδας με την Εβερτον και έπειτα από μερικά φιλικά, θα τεθεί και πάλι στη διάθεση του Φέργκιουνσον.

ΒΕΡΝΤΕΡ: Ο Τόρστεν Φρινγκς μετράει ανάποδα για την επιστροφή του στους αγώνες. Ο διεθνής Γερμανός μέσος ύστερα από μεγάλο διάστημα απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους, γυμνάσθηκε χθες με τους συμπαίκτες του, δείχνοντας πως είναι σε καλή κατάσταση. «Αισθάνομαι πολύ καλά, όμως είναι νωρίς ακόμη για να παίξω. Αλλωστε, υπάρχει καιρός μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος», τόνισε ο 31χρονος άσος, από την Τουρκία, όπου η ομάδα της Βρέμης πραγματοποιεί τη χειμερινή της προετοιμασία.

ΝΤΕΡΜΠΙ: Και επίσημα παίκτης των «κριαριών» είναι ο Ρόμπι Σάβατζ. Ο 33χρονος Ουαλός υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 χρόνων έναντι 1,5 εκατ. λιρών και θα κάνει ντεμπούτο  το Σάββατο εναντίον της Γουίγκαν. Η Ντέρμπι είναι τελευταία στην Πρέμιερ Σιπ, αλλά κάνει αξιόλογες κινήσεις για να καλύψει τη διαφορά και να παραμείνει στην κατηγορία.

ΠΑΡΜΑ: Ούτε ο Κριστιάνο Λουκαρέλι μπόρεσε να προσαρμοστεί στο Ντόνεσκ και η Σαχτάρ τον παραχώρησε δανεικό στην Πάρμα μέχρι το καλοκαίρι. Αν η ιταλική ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει, η ρήτρα είναι 4 εκατ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή