Αναβρασμός στην ΑΕΚ, που ψάχνει τρόπο αντίδρασης

Αναβρασμός στην ΑΕΚ, που ψάχνει τρόπο αντίδρασης

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρωταθλητές αισθάνονται στην ΑΕΚ και αναζητούν έναν ανώδυνο για την ομάδα τρόπο αντίδρασης, ενόψει της αυριανής πρεμιέρας των πλέι οφ. Την ίδια ώρα η δήλωση του Ριβάλντο: «Αισθάνομαι ότι είμαστε πρωταθλητές μέσα στον αγωνιστικό χώρο και οι πρωταθλητές δεν παίζουν στα πλέι οφ», έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, κατεβάζοντας ακόμη περισσότερο το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Βραζιλιάνος, μάλιστα, εμφανίζεται κάθετος στην απόφασή του, παρά το γεγονός ότι πολλοί συμπαίκτες του επιχείρησαν να τον κατευνάσουν. Το θέμα είναι πώς θα διαχειριστεί η διοίκηση της ΠΑΕ την στάση του παίκτη (θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του) και να εκτονώσει την κρίση που τείνει να δημιουργηθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Ριβάλντο ήταν δηκτικός και ιδιαίτερα αιχμηρός κατά του Ολυμπιακού, κάτι που φάνηκε στο μπλουζάκι του, που έγραφε «Σε ευχαριστώ Θεέ μου για τα τέσσερα» και από τις κινήσεις του στις κάμερες, ενώ όταν πανηγύριζε με τον κόσμο έδειχνε συνεχώς τα τέσσερα δάχτυλα του, όσα και τα γκολ του ντέρμπι.

Πιο ψύχραιμος εμφανίστηκε ο αρχηγός της ομάδας Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι. Πρέπει να αντιδράσουμε με έναν τρόπο ο οποίος δεν θα ζημιώσει την ομάδα. Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση και αναλόγως θα πράξουμε γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πάνω από όλα είναι το καλό της ΑΕΚ».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Ισμαέλ Μπλάνκο, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Ο πρώτος σκόρερ της φετινής Σούπερ Λίγκα υποστήριξε ότι για τον ίδιο πρωταθλήτρια είναι η ΑΕΚ, ελπίζει ότι θα αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί από τον Ολυμπιακό, αφιέρωσε την προσωπική του πρωτιά στον πατέρα του, ενώ σημείωσε πως έχει να δώσει πολλά ακόμα.

Η πρώτη σκέψη ήταν ν’ αγωνιστεί η ΑΕΚ στα πλέι οφ με την ομάδα Νέων, οι οποίοι θα πλαισιώνονται από παίκτες της πρώτης ομάδας, οι οποίοι είχαν φέτος περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Απορρίφθηκε η άποψη να μην κατέβει καθόλου η ομάδα, αφού αν γίνει κάτι τέτοιο η ΑΕΚ θα υποβιβαστεί στη Β΄ Εθνική. Ο ΚΑΠ σε αυτή την περίπτωση αναφέρει ότι αν μια ομάδα δεν αγωνιστεί, για οποιονδήποτε λόγο, σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια, τότε υποβιβάζεται στην αμέσως μικρότερη κατηγορία.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μαρσέλο Μορέτο εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα αντικατασταθεί. «Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στην Μπενφίκα. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα και θέλω να παραμείνω, όμως ακόμα δεν γνωρίζω τι θα γίνει την επόμενη περίοδο. Ηταν μια θετική χρονιά για μένα», δήλωσε ο Βραζιλιάνος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή