Μια θάλασσα ευρώ στη Θεσσαλονίκη

Μια θάλασσα ευρώ στη Θεσσαλονίκη

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο κρεμάστηκε πωλητήριο και άλλαξε ομάδα, φέρνοντας στα ταμεία του ΠΑΟΚ… μία θάλασσα ευρώ. Οι διοικούντες την ΠΑΕ ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο για τον Φερνάντεζ και τον Μελίσση. Κάποια άλλη χρονιά και με άλλον πρόεδρο οι οπαδοί του «δικέφαλου» θα είχαν κόψει τη Θεσσαλονίκη στα δύο, θα είχαν κάνει κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ και θα ζητούσαν άμεση αλλαγή στην προεδρία.

Είναι όμως φανερό από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε ο Θοδωρής Ζαγοράκης το δύσκολο έργο να βγάλει την ομάδα από τα δύσβατα μονοπάτια ότι θα έχει την αρωγή των οπαδών του «δικέφαλου». Μέχρι και την παραμονή του Φερνάντο Σάντος δέχθηκαν ελέω Ζαγοράκη. Βέβαια βλέπουν και τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει για την ενίσχυση της ομάδας και έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν όνειρα για επιτυχίες. Τα βήματα της διοίκησης είναι προσεγμένα και δεν παρεκκλίνουν από τον αρχικό σχεδιασμό. Τα… «δώρα» του Παναθηναϊκού κυρίως στην περίπτωση του Μελίσση βοηθούν την ομάδα, αφενός να μειώσουν τα χρέη και αφετέρου να αυξήσουν τη δύναμη του υλικού που έχει στα χέρια του ο Φερνάντο Σάντος.

Χαμόγελα αισιοδοξίας υπάρχουν και στον Αρη εκεί όπου ο Κίκε Ερνάντεθ είχε λιγότερη δουλειά προκειμένου να διατηρήσει την ομάδα σε τροχιά εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να ανεβάσουν σημαντικά την τιμή πώλησης του Αβραάμ Παπαδόπουλου και με τα χρήματα που μπήκαν στο ταμείο να κλείσουν τα κενά που υπήρχαν στη σύνθεση. Ο Ισπανός τεχνικός, μέχρι στιγμής έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που έχει παρουσιάσει η μεσαία και η επιθετική γραμμή της ομάδας και καλείται να σουλουπώσει την αμυντική λειτουργία.

Επτά γκολ σε τρεις αναμετρήσεις είναι δεδομένο ότι προβληματίζουν την τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων».

Σε χειρότερη μοίρα από τους συμπολίτες του δείχνει να είναι ο Ηρακλής. Τα δείγματα γραφής των «κυανόλευκων» πονοκεφαλιάζουν τον Ανχελ Πεντράθα ο οποίος δεν έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες και δεν μπορεί να περάσει τα πλάνα του από τη θεωρία στην πράξη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή