Συντομα

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΛΟ

Φλερτάρουν με το μετάλλιο οι έφηβοι

Να εξασφαλίσει μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο εφήβων, που διεξάγεται στο Βελιγράδι, θα επιδιώξει σήμερα η εθνική μας ομάδα. Αντιμετωπίζει στον ημιτελικό τη Σερβία ή την Ιταλία. Στον άλλον ημιτελικό θα παίξουν Ουγγαρία – Κροατία. Ο τελικός και ο μικρός τελικός θα διεξαχθούν αύριο.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Πέφτουν πολλοί Ελληνες

Πολυπληθής θα είναι και η σημερινή συμμετοχή της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων – νεανίδων, που διεξάγεται στο Βελιγράδι. Θα πέσουν οι: 50 μ. ελευθέρως: Κρ. Βουρνά, Θ. Δράκου, Ν. Κελαϊδή, 100 μ. υπτίως: Ασπ. Πετραδάκη, Δ. Χαρίση, Στ. Πολυχρονιάδη, 200 μ. ελευθέρως: Χρ. Μούτσος, Μ. Λιούπης, Μιχ. Κικιλής, 200 μ. μικτής: Λυσ. Χαλκίδη, 100 μ. πεταλούδας: Αν. Αραμπατζής, Φ. Κολιόπουλος, Δ. Χαλκιάς, Σπ. Λέκκας, 100 μ. προσθίως: Μ. Μιχαλάκα, 800 μ. ελευθέρως: Μούτσος, Ι. Παντελαντωνάκης.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Η εθνική νέων με την Ουκρανία

Τον δεύτερο αγώνα της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων δίνει σήμερα (18.30) η εθνική ομάδα, η οποία αντιμετωπίζει στη Ρίγα της Λεττονίας την Ουκρανία. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Λιθουανία θα αγωνιστεί απέναντι στην Κροατία. Αύριο η ομάδα του Γιώργου Σιγάλα θα αντιμετωπίσει, για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης, τη Λιθουανία.

ΠΑΛΗ

Τρεις στην Κωνσταντινούπολη

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα ελευθέρας εφήβων αρχίζει σήμερα στην Κωνσταντινούπολη και από ελληνικής πλευράς αγωνίζονται οι Σπάρτακος Τσελαρίδης (60 κιλά), Κωνσταντίνος Αλιοσέτσκιν (74 κ.) και Αρης Θεοδωρούδης (96 κ.).

ΤΖΟΥΝΤΟ

Η νέα γενιά στη Ρουμανία

Με τη συμμετοχή 16 αθλητών και 14 αθλητριών από τη χώρα μας αρχίζουν σήμερα και θα ολοκληρωθούν αύριο στην πόλη Ντρομπέτα της Ρουμανίας τα Βαλκανικά Πρωταθλήματα εφήβων – νεανίδων Β΄ (ως 17 ετών) και νέων – νεανίδων Α΄ (έως 20) στο τζούντο. Πρόκειται για τη νέα γενιά του αθλήματος, η οποία θα έχει μια σπουδαία ευκαιρία για να μετρήσει τις δυνάμεις της.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Ενδιαφέρουσες διοργανώσεις

Στην Ασπροβάλτα της Θεσσαλονίκης συνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο το τουρνουά του μπιτς βόλεϊ -23 ετών. Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες τη χώρας μας σε αυτή την κατηγορία. Στους νέους Επιβάτες συνεχίζονται οι αγώνες για τους τελικούς σε αγόρια και κορίτσια -17 ετών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή