Κλυδωνισμοί στον ΟΦΗ, παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος

Κλυδωνισμοί στον ΟΦΗ, παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μεταγραφή του Αλέξανδρου Τζόρβα στον Παναθηναϊκό στο τέλος του Αυγούστου, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στον ΟΦΗ και ήδη προκάλεσε τους πρώτους έντονους κλυδωνισμούς. Πρώτο θύμα αυτής της ιστορίας είναι ο Αντώνης Καράτζης, ο οποίος παραιτήθηκε χθες από τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, επικαλούμενος ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του. Είναι πιθανό τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσουν και άλλοι, καθώς είναι αρκετοί αυτοί που ήταν αντίθετοι με την ξαφνική μεταγραφή του Τζόρβα, λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος.

Ο κ. Καράτζης ήλθε σε ευθεία αντιπαράθεση με τον διεθνή τερματοφύλακα, όταν σε εκπομπή τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, μίλησε προσβλητικά για το πρόσωπό του. «Δεν λέω ότι ο Τζόρβας είναι κ… παιδο αλλά φέρθηκε σαν κ… παιδο όταν συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό, την ώρα που η διοίκηση διαπραγματευόταν τη μεταγραφή του» είχε πει ο πρώην (πια) αντιπρόεδρος του ΟΦΗ, για να εισπράξει την οργισμένη απάντηση του Τζόρβα. Τόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όσο και ο εκπρόσωπός του, τόνισαν ότι η διοίκηση του έδωσε την άδεια να διαπραγματευτεί με τον Παναθηναϊκό και πρόσθεσαν ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον του.

Παρά τις προσπάθειες του Φανούρη Βατσινά να τον μεταπείσει για να μη διαταραχθεί η (ούτως ή άλλως εύθραυστη) ηρεμία της ομάδας, ο κ. Καράτζης υπέβαλλε χθες την παραίτησή του, χωρίς να επικαλεστεί τις αντιρρήσεις του για τους χειρισμούς στη μεταγραφή του Τζόρβα αλλά τον επαγγελματικό του φόρτο. «Πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλο το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας για την αγάπη και την εκτίμηση που έδειξε στο πρόσωπό μου. Θέλω να γνωρίζετε ότι όλο αυτό το διάστημα που ασχολήθηκα με τα διοικητικά του ΟΦΗ έγινα ένας ένθερμος οπαδός της ομάδας μας όπως και εσείς. Η οικογένειά μου και εγώ θα είμαστε πάντα στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας», τονίζει στην επιστολή του ο κ. Καράτζης, αφού ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του. Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ, με την οποία τον ευχαρίστησε για την 15μηνη προσφορά του.

– Ο Σταυρακάκης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση του, μπήκε χθες στο κανονικό πρόγραμμα και θα είναι στη διάθεση του Φράντισεκ Στράκα για τον αγώνα με τον Ηρακλή. Ο Μπαρκαουάν δεν γυμνάστηκε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή