Παροξυσμός στον ΠΑΟΚ για το ντέρμπι

Παροξυσμός στον ΠΑΟΚ για το ντέρμπι

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με άγνωστη την ώρα διάθεσης των εισιτηρίων οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να στηθούν πολύ νωρίς έξω από την Τούμπα προκειμένου να αποκτήσουν το δικαίωμα να βρεθούν στις εξέδρες το βράδυ της Κυριακής. Από τις 6 το πρωί της Πέμπτης οι πρώτοι φίλοι του «δικέφαλου» είχαν πάρει θέση για να αποκτήσουν ένα μαγικό χαρτάκι, όμως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξεμπέρδεψαν από την εφορία, όπου είχαν βρεθεί για να σφραγίσουν τα εισιτήρια, το μεσημέρι και τα εκδοτήρια άνοιξαν στις 3 μ.μ. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι τα πέντε χιλιάδες εισιτήρια δεν μπορούσαν να καλύψουν την ζήτηση και «εξαφανίστηκαν» πολύ πριν δύσει ο ήλιος.

Ο Φερνάντο Σάντος και οι ποδοσφαιριστές του πληροφορήθηκαν για τη δίψα του κόσμου να σταθεί δίπλα στην ομάδα, υπάρχει όμως και η άλλη όψη του νομίσματος που φανερώνει πως στον συγκεκριμένο τομέα της ΠΑΕ δεν υπάρχει ακόμη η κατάλληλη οργάνωση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας χθες στους δημοσιογράφους τόνισε πως ο φετινός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα είναι τελείως διαφορετικός από τον περσινό, όπου η «Ενωση» είχε επικρατήσει με 4-0: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε καθόλου το τι έχει γίνει στο παρελθόν. Είναι παιχνίδια διαφορετικά. Οταν είχε έρθει η ΑΕΚ πέρσι εδώ είχε πάρα πολλά κίνητρα αφού πάλευε για το πρωτάθλημα με μας να μην είχαμε κάποιο στόχο. Την Κυριακή όμως το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό αφού είναι για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και δεν θα πρέπει να κάνουμε κάποια σύγκριση. Δεν θα πρέπει να μπούμε με κάποιο φόβο αλλά και ούτε να μπούμε με σκοπό να πάρουμε κάποια εκδίκηση. Θα πρέπει να δούμε τι θα πρέπει να κάνουμε φέτος».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι πρώτα θα μιλήσει με τον Κοντρέρας πριν πάρει την οριστική απόφαση για τη χρησιμοποίησή του, ενώ τόνισε ότι ο ρυθμός του αγώνα θα είναι κλειδί για την τελική επικράτηση: «Θα πρέπει να είμαστε μία ομάδα δυνατή και συνετή. Οταν έρχεται η μπάλα στα πόδια μας να την κρατήσουμε και όταν δεν την έχουμε να μην του επιτρέψουμε να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή