Οι συμβουλές των πρωταθλητών

Οι συμβουλές των πρωταθλητών

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κ. Κρεάνγκα

Πρόκειται για ένα ωραίο και συναρπαστικό άθλημα. Μαθαίνεις συνεχώς καινούργια πράγματα. Βρίσκομαι 30 χρόνια στον χώρο και ακόμα μαθαίνω. Γυμνάζει ομοιόμορφα όλο το σώμα. Θέλει γρήγορη σκέψη, άρα γυμνάζει και το μυαλό, όπως και τα αντανακλαστικά. Οπως σε όλα τα αθλήματα, το παιδί δημιουργεί παρέες και γίνεται πιο κοινωνικό.

Π. Γκιώνης

Είναι καλό ένα παιδί να ξεκινήσει σε μικρή ηλικία. Πιστεύω ότι το πιγκ πογκ θα το κερδίσει. Εγώ ήθελα να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο, αλλά όταν το δοκίμασα με κέρδισε. Γυμνάζει όλο το σώμα και καλλιεργεί το μυαλό και τη σκέψη. Βέβαια, το παιδί δεν θα το καταλάβει αμέσως. Πρέπει να έχει υπομονή και να μη βιαστεί να τα παρατήσει. Τα οφέλη θα αρχίσει να τα βλέπει ύστερα από δύο χρόνια. Θα παίζει καλύτερα κι εκεί θα φανεί εάν θα του αρέσει. Παίζει μεγάλο ρόλο ο καλός προπονητής κι αυτό θα πρέπει να το προσέξουν οι γονείς. Οταν αρχίσουν οι αγώνες θα είναι εντελώς διαφορετικά.

Κ. Παπαγεωργίου

Θα συμβούλευα τους γονείς να στείλουν τα παιδιά τους στο πιγκ πογκ. Ως άθλημα είναι πολύ διασκεδαστικό. Δεν υπάρχουν τραυματισμοί, θα κάνει καλές συναναστροφές και με λίγη σοβαρή προπόνηση μπορεί εύκολα να διακριθεί, κάτι που θα το γλυκάνει. Επίσης, αναπτύσσει ομοιόμορφα όλο το σώμα, αλλά και το μυαλό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή