Αυτοκάθαρση επιχειρούν οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ

Αυτοκάθαρση επιχειρούν οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε στο παρελθόν πολλάκις τη συμπεριφορά ορισμένων οπαδών του. Και με πρόστιμα και με αποκλεισμό της έδρας του. Η ΠΑΕ έκανε και συνεχίζει να κάνει ενέργειες για να εξαλείψει φαινόμενα βίας και ανάρμοστης συμπεριφοράς. Τέτοια παρατηρήθηκαν και στο ντέρμπι με τον Αρη, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ να πληρώσει πρόστιμο.

Εκτός από την ΠΑΕ, την κατάσταση παίρνουν στα χέρια τους και οι οργανωμένοι οπαδοί. Χθες, η συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων του ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθάρισε τη στάση τής πλειοψηφίας των οπαδών απέναντι σε όσους προκαλούν επεισόδια. Μάλιστα, στην ανακοίνωση αναφέρονται και έξι μέτρα που θα πάρουν οι ίδιοι οι οπαδοί για να περιφρουρήσουν κυρίως τη Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας.

«1. Ελεγχος σε όσους πλησιάζουν το γήπεδο σε περιμετρικό κλοιό κοντά στη Θύρα 4. 2. Ελεγχος στα τουρνικέ μέσα στη Θύρα 4. 3. Κλείσιμο της πόρτας εξόδου στο ημίχρονο. Οποιος θέλει να βγει από το γήπεδο, δεν θα μπορεί να μπει ξανά σε αυτό. 4. Απομάκρυνση από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, οποιουδήποτε πουλάει ή διακινεί μπουκάλια με ρετσίνες, μπίρες κλπ. 5. Περιφρούρηση εντός του γηπέδου και απομάκρυνση εκτός γηπέδου, όποιου υποπέσει σε ρίψη αντικειμένων εντός του αγωνιστικού χώρου. 6. Απαγόρευση εισόδου στο ταρτάν και στον αγωνιστικό χώρο οπαδών που θέλουν να μπουν σε αυτό, με σκοπό να πάρουν φανέλες, να συγχαρούν ή να… μανουριάσουν με τους ποδοσφαιριστές. Δεν θα μπαίνει κανένας μέσα στο γήπεδο, παρά μόνο για να κρεμάσει ή να ξεκρεμάσει το πανό του», είναι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τους οργανωμένους οπαδούς.

Είναι η πρώτη φορά που παίρνουν επίσημα τέτοια θέση οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ και φυσικά είναι μια κίνηση που επικροτείται, αλλά παράλληλα όλοι αναμένουν το τελικό αποτέλεσμα. Οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση γιατί, όπως τόνισαν στην ανακοίνωση, «τα ψέματα τελείωσαν. Μαζί τους τελειώνετε και όλοι όσοι δεν σέβεστε τον ΠΑΟΚ και μετατρέπετε κάθε Κυριακή την Τούμπα, τον Ναό μας, σε ταβέρνα για να πίνετε ρετσίνες.

Αποφασίστε… Ή είστε με τον ΠΑΟΚ ή είστε εναντίον του. Ή είστε μαζί μας ή είστε εναντίον μας. Οποιον αντιληφθούμε ότι δεν συμμορφώνεται με τα παραπάνω, θα αναγκαστούμε να τον εκδιώξουμε εκτός γηπέδου. Προσπαθήσαμε με κουβέντες και με το καλό να σας συνετίσουμε, αλλά από ό,τι φαίνεται μας έχετε γραμμένους και πάτε να καταστρέψετε όσα χτίσαμε τον τελευταίο χρόνο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή