Εκπληξη από τα Τρίκαλα στο κύπελλο

Εκπληξη από τα Τρίκαλα στο κύπελλο

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Αιγάλεω έλαβε χώρα η πρώτη έκπληξη του κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ ανδρών, όπου τα Τρίκαλα επικράτησαν της ομώνυμης ομάδας με 73-63 για την πρώτη αγωνιστική της Β΄ φάσης. Οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου βρίσκονταν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, όμως με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο, ανέτρεψαν την κατάσταση.

Ο ΠΑΟΚ στη Ρόδο με κορυφαίο τον Βασιλειάδη νίκησε τον Κολοσσό με 76-67. Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, όμως, ουσιαστικά, «καθάρισαν» στα μέσα της τελευταίας περιόδου, χάρη στα εύστοχα τρίποντα του πρώην άσου των Ολυμπιακού. Η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΟΦΗ στην Κρήτη (80-66). Η Ενωση ξεκίνησε μουδιασμένα αλλά με πρωταγωνιστή τον Νέμεθ κατάφερε να «γυρίσει» τον αγώνα.

Εύκολη νίκη και για την Ολύμπια Λάρισας εκτός έδρας επί του Λαυρίου με 76-55. Και η έτερη ομάδα της Λάρισας, η ΑΕΛ, πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση, μετά την επικράτηση επί του Πανερυθραϊκού με 77-86.

Τέλος, στις «μάχες» των ομάδων της Α2, ο Ηλυσιακός νίκησε τον Ικαρο Σερρών με 77-72 και η Ξάνθη το Παγκράτι με 80-75. Για τη δεύτερη αγωνιστική της Β΄ φάσης (05/11) θα διεξαχθούν οι εξής αναμετρήσεις: Ολύμπια – ΠΑΟΚ, Ξάνθη – Ηλυσιακός και ΑΕΛ – ΑΕΚ. Τα Τρίκαλα θα αγωνιστούν με τον νικητή της αναμέτρησης της Καβάλας με την Ολυμπιάδα Πατρών, αφού μόλις οριστικοποιήθηκε η παρουσία της Καβάλας στην Α1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή