Αναζητείται λογική στις κινήσεις του ΠΑΟ

Αναζητείται λογική στις κινήσεις του ΠΑΟ

2' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η είδηση ότι ο Μπράις Μουν πηγαίνει δανεικός για ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ ήταν η έκπληξη της τελευταίας στιγμής, αλλά δεν έχει την «ουρά» που ήταν λογικό να υποψιαστεί κανείς στο άκουσμά της, με το σκεπτικό ότι αδειάζει μια θέση ξένου, άρα είναι πιθανό κάτι να σχεδιάζει ο Παναθηναϊκός από την αγορά των ελεύθερων παικτών, όπου ανήκει συν τοις άλλοις και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος καλύπτει την ίδια θέση. Αυτό το… συνωμοτικό ντόμινο δεν είχε τελικά καμιά βάση. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προχώρησαν σ’ αυτή την κίνηση που τη συζητούσαν καιρό με τον ΠΑΟΚ, για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι μετά το δυστύχημα που προκάλεσε στη Ν. Αφρική, ο Μουν δεν ήταν καλά ψυχολογικά και οι «πράσινοι» δεν ήθελαν να πάρουν το ρίσκο. Ο ΠΑΟΚ τον ήθελε, τον ζήτησε και από τη στιγμή που ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να αλλάξει περιβάλλον, η συμφωνία κλείστηκε χθες, μόλις ο Παναθηναϊκός οριστικοποίησε την απόκτηση από τώρα του Στέργου Μαρίνου. Αυτός ήταν ο δεύτερος λόγος. Ο Αντωνίου πιστεύει πάρα πολύ στον 22χρονο δεξιό μπακ του Ατρόμητου και τελικά κατάφερε να τον πάρει από τώρα, με τη σύμφωνη γνώμη του Τεν Κάτε που δεν τον ήξερε αλλά τον είδε σε δύο ματς και του άρεσε.

Η ειρωνεία είναι ότι έφυγε κάποιος που ουδείς περίμενε, ενώ έμειναν άλλοι που ήταν εδώ και μήνες υπ’ ατμόν. Για τον Τζιόλη πρόταση δεν ήλθε τελικά, παρότι κάτι πήγε να γίνει την τελευταία στιγμή. Ο Δημούτσος είχε πρόταση από ομάδα της Κύπρου και δεν συμφώνησε, ενώ πολύ πιο ενδιαφέρον είχαν οι υποθέσεις του Μάντζιου και του Κλέιτον. Φάνηκαν να προχωρούν καλά κάποια στιγμή, όμως χάλασαν στο τέλος για λόγους που αγγίζουν τα όρια της γραφικότητας.

Η Κιέβο Βερόνα επανήλθε την Κυριακή και συμφώνησε σε όλα με τον Παναθηναϊκό και με τον παίκτη, μετά από αύξηση των αποδοχών του. Ο Μάντζιος ειδοποιήθηκε να πάει από νωρίς στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει, αλλά εμφανίστηκε στις 4.30 το απόγευμα, μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος ζήτησε να γίνει νέα διαπραγμάτευση σε κάποιες λεπτομέρειες. Και ενώ άρχιζαν από την αρχή συζητήσεις για μπόνους συμμετοχών και… κατάκτησης τίτλων, όταν επήλθε οριστική συμφωνία σε όλα, οι Ιταλοί διαπίστωσαν πως η ώρα ήταν 6.40 Ιταλίας και μέσα στο επόμενο 20λεπτο δεν προλάβαιναν να καταθέσουν τα χαρτιά! Ετσι όλα πήγαν στράφι για λίγα λεπτά!

Κάπως έτσι χάλασε και ο δανεισμός του Κλέιτον στη Σίβασπορ. Ο Βραζιλιάνος είχε απορρίψει Λάρισα, Ατρόμητο και όταν επανήλθαν οι Τούρκοι, πήγε στις 7 το απόγευμα στην ΠΑΕ για να υπογράψει και άρχισε να ζητάει περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που είχε συμφωνήσει. Εμεινε τελικά αμανάτι για 30 χιλ. ευρώ, σε αντίθεση με τον Μελίσση, ο οποίος τα βρήκε τελικά με τη Λάρισα και θα πάει δανεικός εκεί, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται στο συμβόλαιό του (350 χιλ. ευρώ). Μάντζιος, Τζιόλης, Κλέιτον και Δημούτσος θα προπονούνται με την πρώτη ομάδα, αλλά δεν θα υπολογίζονται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή