Συντομα

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΘΝΙΚΗ

Εκπλήξεις από Οτο

Ο Οτο Ρεχάγκελ κάλεσε για πρώτη φορά τον Γιώργο Φωτάκη του ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα στην αποστολή υπάρχει το όνομα του Γρηγόρη Μάκου που επιστρέφει στην Εθνική, όπως και των Σωτήρη Νίνη και Βασίλη Πλιάτσικα. Επίσης, ο Μιχάλης Σηφάκης κλήθηκε ως τρίτος τερματοφύλακας. Συνοπτικά κλήθηκαν οι Χαλκιάς, Τζόρβας, Σηφάκης, Βύντρα, Πατσατζόγλου, Μόρας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κυργιάκος, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Τζιόλης, Μάκος, Φωτάκης, Νίνης, Πλιάτσικας, Σαλπιγγίδης, Χαριστέας, Λυμπερόπουλος, Γκέκας, Αμανατίδης, Σαμαράς. Αποκλείστηκαν οι Καραγκούνης, Τοροσίδης και Σεϊταρίδης. Δεν κλήθηκαν ξανά οι Δέλλας και Μπασινάς.

ΑΡΗΣ

Διπλό χτύπημα

Την απόκτηση του Σεμπαστιάν Πίτου Γκαρσία ανακοίνωσε χθες ο Αρης. Χθες υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών και ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Ρενάτο Πιοβεζάν.

ΠΑΟΚ

Τριγμοί με Γκαρσία

Εσωτερικά θα λυθούν τα προβλήματα που προέκυψαν με τον Πάμπλο Γκαρσία και τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, καθώς δεν προτίθεται η διοίκηση να λύσει κάποιο συμβόλαιο. Ο Γκαρσία, αν και επικαλέστηκε πόνους στη γάμπα, δεν υποβλήθηκε ούτε χθες σε εξετάσεις. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο ρόστερ θα παραμείνει και ο Ματίας Βερόν.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Παρελθόν ο Αγρίτης

Ο Ηρακλής έλυσε χθες κοινή συναινέσει το συμβόλαιο με τον Ανέστη Αγρίτη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ.

ΕΠΟ

Μέχρι 10/9 οι ελεύθεροι

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της ΕΠΟ, μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου θα μπορούν οι ομάδες να εντάξουν στη δύναμη τους ποδοσφαιριστές με την προϋπόθεση να μην ανήκαν σε ομάδα από την 1η Ιουνίου.

ΣΟΛΙΝΤ

Απολύθηκε από Χερενφέιν

Παρά την πρόκρισή της επί του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, η Χερενφέιν αποφάσισε να απολύσει τον Νορβηγό τεχνικό Τροντ Σόλιντ, λόγω της κακής πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα με τέσσερις βαθμούς σε πέντε αγώνες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πήρε Αναστασάκο

Με την απόκτηση του Ηλία Αναστασάκου θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή του ο Ατρόμητος.

 

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Στα άκρα με Ντούμι

Σε καταγγελία της σύμβασης με τον Ιλιε Ντουμιτρέσκου προχώρησε ο Πανθρακικός, οδηγώντας πλέον τις σχέσεις των δύο πλευρών στα άκρα. Ολα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξει συμβιβασμός και θα ακολουθήσουν πλέον τη δικαστική οδό.

 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Τέλος ο Ογκουνσότο

Παρελθόν αποτελεί ουσιαστικά για τον Εργοτέλη ο Πάτρικ Ογκουνσότο.

ΛΑΡΙΣΑ

Αισιοδοξία και… Μελίσσης

Αισιόδοξος για την πορεία της Λάρισας στο φετινό πρωτάθλημα, παρά το κακό ξεκίνημα, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Πηλαδάκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3. Οι Θεσσαλοί απέκτησαν χθες τον Χρήστο Μελίσση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή