Δηλώθηκε για το Γιουρόπα Λιγκ ο Μαρίνος

Δηλώθηκε για το Γιουρόπα Λιγκ ο Μαρίνος

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το όνομα του Στέργου Μαρίνου μπήκε στη λίστα των παικτών που δήλωσε ο Παναθηναϊκός για το Γιουρόπα Λιγκ, δεν μπήκαν όμως και τα ονόματα των παικτών που έμειναν… αμανάτι στην Παιανία. Μάντζιος, Τζιόλης, Κλέιτον και Δημούτσος θα γυμνάζονται στο εξής μαζί με τους συμπαίκτες τους, αλλά δεν θα υπολογίζονται από τον Τεν Κάτε, γι’ αυτό και δεν δηλώθηκαν στη λίστα παρότι υπήρχε χώρος. Η λίστα, άλλωστε, είναι πολύ μικρή για το δεδομένα του Παναθηναϊκού. Αριθμεί μόλις 23 παίκτες (οι τρεις τερματοφύλακες) κι αυτό δείχνει ότι η απόφαση να μικρύνει τόσο πολύ το ρόστερ στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα, ενέχει και ένα σημαντικό ρίσκο μιας και οι υποχρεώσεις είναι πολλές, οι αγώνες διαδοχικοί και οι κάθε λογής απώλειες (τραυματισμοί, τιμωρίες, κ.λπ.) πολύ πιθανές. Υπάρχει, βέβαια, η πρόθεση να ανοίξει χώρος για τα παιδιά που έρχονται από τα τμήματα υποδομής, γι’ αυτό και το ρόστερ δεν είναι φορτωμένο όπως πέρυσι, αλλά όπως και να ‘χει, το ρίσκο είναι δεδομένο.

Ο Μαρίνος τακτοποίησε το απόγευμα όλα τα διαδικαστικά στα γραφεία της ΠΑΕ και μετά πήγε στην Παιανία για την πρώτη του προπόνηση. Τον υποδέχθηκε ο Τεν Κάτε και τον σύστησε στους νέους συμπαίκτες του, λέγοντας ότι είναι καλός και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Ο 22χρονος δεξιός μπακ χαφ θα πάρει τη φανέλα με το Νο 22 και θα τη φορέσει σήμερα (20.00) για πρώτη φορά, στο φιλικό με την Κέρκυρα. Ο Τεν Κάτε πήρε στην αποστολή και τον Σισέ που θα είναι πόλος έλξης για τους φιλάθλους, όπως και όλους τους επαγγελματίες πλην των διεθνών, του Λέτο (αιμάτωμα στη γάμπα), Δάρλα (τράβηγμα στον δεξιό προσαγωγό), Καντέ (τραυματίας) και Γκαλίνοβιτς (προσωπικό πρόβλημα). Για να συμπληρωθεί η αποστολή, κλήθηκαν και 9 παίκτες της Golden Team.

– Την επίσημη ενημέρωση από την UEFA περιμένει ο Παναθηναϊκός για να επιβεβαιώσει την πληροφορία ότι η ποινή του για τα λέιζερ και τα καπνογόνα των οπαδών του στο παιχνίδι με τη Σπάρτα θα είναι ένα βαρύ χρηματικό πρόστιμο και όχι τιμωρία της έδρας. Στην περίπτωση αυτή, το ματς με την Γκαλατασαράι θα γίνει κανονικά με κόσμο στο ΟΑΚΑ. Η εκδίκαση για τα όσα συνέβησαν στο ματς με την Ατλέτικο εκκρεμεί. Θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου και οι «πράσινοι» πολύ δύσκολα θα αποφύγουν την τιμωρία της έδρας τους. Το παιχνίδι με τη Στουρμ Γκρατς ίσως γίνει χωρίς θεατές.

– Αγνοια δήλωναν στον Παναθηναϊκό μέχρι αργά το βράδυ για τις αντιδράσεις που υπήρχαν από πλευράς ΠΑΟΚ για τον όρο να μην παίξει ο Μουν στα μεταξύ τους παιχνίδια. Οι «πράσινοι» ισχυρίζονται πως ο δανεισμός δεν πρόκειται να χαλάσει γι’ αυτό το λόγο και ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή