Επικοινωνιακή αντεπίθεση από Ζαγοράκη

Επικοινωνιακή αντεπίθεση από Ζαγοράκη

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Επικοινωνιακά θα προσπαθήσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης να κερδίσει τις εντυπώσεις από το κακό ξεκίνημα της φετινής χρονιάς σε αγωνιστικό επίπεδο, με τον αποκλεισμό από το Europa League. Δύο συνεντεύξεις θα δώσει ο Ζαγοράκης. Την πρώτη την επόμενη Τετάρτη το μεσημέρι στην Τούμπα, όπου θα απαντήσει στους εκπροσώπους του Τύπου. Τη δεύτερη θα τη δώσει… γραπτώς απαντώντας σε ερωτήσεις που θα του κάνουν οι φίλαθλοι της ομάδας.

Οπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, οποιοσδήποτε φίλαθλος του ΠΑΟΚ θέλει, μπορεί να καταθέσει μέσω του σάιτ της ομάδας ερωτήσεις στον Θοδωρή Ζαγοράκη, αρκεί να δίνει το ονοματεπώνυμό του και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, προκειμένου να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα απαντήσει γραπτώς σε όλες τις ερωτήσεις, οι οποίες και θα δημοσιευτούν στο σάιτ της ομάδας αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου την Τετάρτη.

Είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση σε επικοινωνιακό επίπεδο αυτό που αποφάσισε ο Ζαγοράκης, γιατί θεωρεί ότι εφόσον ο κόσμος είναι ο μεγαλομέτοχος και ο επενδυτής, θα πρέπει να έχει τον λόγο και να απευθύνει ερωτήσεις και απορίες που έχει στη διοίκηση, που διαχειρίζεται ουσιαστικά τα χρήματά του.

Αυτή η ενέργεια βέβαια δεν λύνει τα αγωνιστικά προβλήματα του ΠΑΟΚ, προβλήματα που τον άφησαν εκτός Ευρώπης παρότι είχε καλύτερη εικόνα από τον αντίπαλό του (Χέρενφεν) και έφεραν γκρίνια στον κόσμο μέχρι ο Βιεϊρίνια κάνει το 1-0 στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Δυο βασικοί παίκτες της ομάδας (Κονσεϊσάο, Γκαρσία) υπέπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα, χαλώντας το κλίμα μέσα στην ομάδα, ενώ την ίδια στιγμή ο Σάντος φαίνεται να περιμένει την επιστροφή του Σορλέν για να δοκιμάσει το 4-4-2 με ρόμβο στο κέντρο, σύστημα που λογικά αφήνει τον Γκαρσία εκτός ενδεκάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή