Θρίλερ στην ΑΕΚ για τον Ζόνας

Θρίλερ στην ΑΕΚ για τον Ζόνας

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκληρό παζάρι για τον Ζόνας γίνεται στη Βραζιλία. Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ έκαναν βελτιωμένη πρόταση στην Γκρέμιο και περιμένουν απάντηση. Αλλωστε, ο χρόνος δεν τους πιέζει άμεσα, παρά το γεγονός ότι ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος, αφού έχουν καταθέσει στην ΕΠΟ το δελτίο μεταβολών του Βραζιλιάνου επιθετικού και έχουν πάρει αριθμό πρωτοκόλλου. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι η «Ενωση» έχει περιθώριο ακόμα μέχρι την Κυριακή (6/9) για να κλείσει τον παίκτη.

Στην ΑΕΚ κρατούν χαμηλούς τόνους, ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή, ακόμη και αν η μεταγραφή χρειαζόταν ξημερώματα ώρα Ελλάδος, λόγω της διαφοράς της ώρας.

Την ένταξη του Ζόνας στο ρόστερ της ομάδας επιθυμεί διακαώς ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο Σερβοέλληνας προπονητής σε επικοινωνία που είχε με τον κ. Θανόπουλο του ζήτησε να κάνει ό, τι μπορεί για να τον φέρει στην Αθήνα.

Πιέσεις υπάρχουν και από την πλευρά του παίκτη, ο οποίος πιέζει καταστάσεις, αφού θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα στην καριέρα του αγωνιζόμενος σ’ έναν ευρωπαϊκό σύλλογο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ζόνας επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Γκρέμιο, Ντούνα Κρόεφ και του ζήτησε να κάνει και αυτός κάποιες παραχωρήσεις, προκειμένου να γίνει η μεταγραφή.

Εξάλλου, από ιατρικές εξετάσεις αναμένεται να περάσει σήμερα ο Νίκολας Αρτσε Μπιάνκι και αν κριθεί υγιής θα υπογράψει το μονοετές συμβόλαιό του, ως δανεικός από τη Σαν Λορέντσο, με οψιόν αγοράς 1,6 εκατ. ευρώ για το καλοκαίρι του 2010.

Ο Ρότζερ Γκερέιρο μιλώντας στην ιστοσελίδα «sport. onet. pl» τόνισε πως είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα προκειμένου να βοηθήσει την ΑΕΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Η λέξη «πρωτάθλημα» ακούστηκε και από τα χείλη του Λεονάρντο, σε συνέντευξή του στην «ΕΡΑ σπορ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή