Πίσω από τις Κάμερες

2' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μοιρασμένες ευθύνες

Σύμφωνοι, με τα καπρίτσια και τις αρνήσεις τους σε κάποιες τουλάχιστον… συμπαθητικές προτάσεις που έφτασαν για την αγορά ή τον δανεισμό τους, έχουν και οι ίδιοι μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το ότι ξέμειναν αμανάτι στην Παιανία. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το μεγαλύτερο βάρος δεν πέφτει στις πλάτες του Παναθηναϊκού, με τον τρόπο που χειρίστηκε τις υποθέσεις του Μάντζιου, του Τζιόλη και του Κλέιτον. Για όνομα του Θεού, ο πρώτος έβαλε τρία (κρίσιμα και όμορφα) γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ πέρυσι, ο δεύτερος έπαιξε σε έναν τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και ο τρίτος κόστισε σχεδόν δύο εκατ. ευρώ μόλις το περασμένο καλοκαίρι. Είναι δυνατόν τρεις μήνες τώρα να μην τους έχει βρει ο Παναθηναϊκός ομάδα; Χρ. Κ.

Λογικά και παράλογα

Το θέμα του Μουν είναι ανθρώπινο και πάντα τέτοια θέματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με κατανόηση και ευαισθησία. Ανθρωποι είμαστε, όχι μηχανές. Μ’ αυτό το σκεπτικό, είναι λογικό που ο Παναθηναϊκός τον περίμενε να συνέλθει ψυχολογικά και του έδωσε αρκετό χρόνο για να ανακάμψει. Το ίδιο λογικό είναι μην ποντάρει πάνω του αφού δεν έδειξε να συνέρχεται. Τα παράλογα είναι άλλα, όπως π.χ. γιατί έπαιξε ο Μουν βασικός στα τρία από τα τέσσερα κρίσιμα ματς των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ αφού δεν είχε συνέλθει ψυχολογικά και γιατί περίμενε ο Παναθηναϊκός κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή για να τον αντικαταστήσει. Ενα – δυο καλά ματς του νεαρού Μαρίνου, δεν αρκούν για να αιτιολογήσουν μια τέτοια σοβαρή απόφαση. Χρ. Κ.

Το σύνολο μετρά

Ακούς εκεί να πει ο Γιασικεβίτσιους, ότι ο νεοαποκτηθείς από τον Ολυμπιακό και συμπατριώτης του, Λίνας Κλέιζα, μπορεί να τον νικήσει μόνο στο… τένις! Ο Σάρας κατάφερε εύστοχα μ’ αυτή την ατάκα να τονίσει την ομαδικότητα και τη συνοχή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, συγκριτικά με τον Ολυμπιακό και στην επόμενη περίοδο, παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τις λιγότερες μεταγραφικές κινήσεις, την τελευταία 5ετία. Εξάλλου και η παραμονή του ίδιου του Σάρας στον Παναθηναϊκό, ενισχύει την εκτίμηση ότι σε κάθε ομαδικό άθλημα, το σύνολο πάντα μετρά περισσότερο από τις μονάδες, όσο αξιόλογες κι αν είναι. Γ. Β.

Κι άλλος Μοϊκάνος

Ολίγον από… Σισέ, αλλά χωρίς να έχει ξυρίσει το κεφάλι του, στην αριστερή και δεξιά πλευρά του, θύμισε ο νέος Αμερικάνος παίκτης του Ολυμπιακού, Βον Ουέιφερ που εμφανίστηκε ως Μοϊκάνος στην πρεμιέρα της προετοιμασίας της ομάδας μπάσκετ. Μετά το μαλλί-αφάνα του Τσίλντρες, η αισθητική των μαλλιών του Ουέιφερ, προσέλκυσε τα περισσότερα βλέμματα και σχόλια.Γ. Β.

Ολα για τον Μπολτ

«Γη και ύδωρ» πρέπει να έδωσαν οι διοργανωτές στον Ουσέιν Μπολτ για να πάρει μέρος στον τελικό των γκραν πρι της Θεσσαλονίκης. Οι αγώνες έχουν τη στήριξη του υφυπουργείου Αθλητισμού και από τη στιγμή που οι εκλογές πλησιάζουν και ποιος πολιτικός δεν θα ήθελε να περπατήσει μαζί με τον αθλητή – φαινόμενο στην εκλογική του περιφέρεια… Σπυρ. Σπαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή