Συντομα

2' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

«Εχουμε αξιόλογους παίκτες στην επίθεση»

Τη στήριξή του στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας εξέφρασε ο Γιώργος Σπανός. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος μιλώντας στον NovaSport FM τόνισε ότι με την πάροδο των αγώνων θα βελτιωθεί και η επιθετική εικόνα της ομάδας: «Θεωρώ ότι οι παίκτες που έχουμε στην επίθεση είναι αξιόλογοι. Εχουμε τον Περόνε που δεν είναι εκατό τις εκατό έτοιμος και όταν επιστρέψει περιμένουμε πολλά απ’ αυτόν. Επίσης υπάρχει ο Καλαϊτζής, ο Πρίτο και ο Πόποβιτς. Οταν θα δέσει η ομάδα θα γίνουν οι ευκαιρίες, θα έρθουν και τα γκολ. Πάντως το πρόβλημα δεν είναι η ικανότητα αλλά το επιθετικό θράσος που θα πρέπει να αποκτήσουμε».

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ψάχνουν να βρουν λύσεις

Λύσεις σε τρία προβλήματα καλείται να βρει ο Νίκος Καραγεωργίου ενόψει της αναμέτρησης του Εργοτέλη με την SKODA Ξάνθη για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο προπονητής των Κρητικών είδε στην χθεσινή προπόνηση τον Γελαδάρη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω τραβήγματος στον τετρακέφαλο και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου θα μείνει μακριά από τις προπονήσεις για περίπου 10-15 ημέρες. Στην ίδια μοίρα βρίσκεται ο Δημήτρης Κοιλιάρας ο οποίος έχει υποστεί κάκωση στο δεξιό ώμο, ενώ κάκωση στο αριστερό ισχίο έχει υποστεί ο Πόζα και θα μείνει μακριά από τις προπονήσεις για περίπου δέκα ημέρες. Εκτός δράσης για διάστημα περίπου δύο μηνών θα παραμείνει ο Χρήστος Χρυσοφάκης, ο οποίος υπέστη κάταγμα λεκάνης σε τροχαίο ατύχημα.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Σήμερα η κλήρωση

Η κλήρωση όλων των εθνικών πρωταθλημάτων που διοργανώνει η ΕΟΚ, θα γίνει το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο, αλλά είναι «ανοιχτά» θέματα ομάδων που είτε θέλουν να συγχωνευτούν, είτε θέλουν να παραχωρήσουν τη θέση τους σ’ άλλες ομάδες, λόγω οικονομικής δυσπραγίας. Στη Λάρισα, η συγχώνευση της ΑΕΛ και της Ολύμπιας είχε «παγώσει», αλλά είναι πολύ πιθανό να υλοποιηθεί και τη θέση της ΑΕΛ στην Α2 κατηγορία θα πάρει ο Αρκαδικός. Παράλληλα, εκκρεμούν κι άλλες θέσεις καθώς η Δάφνη κι ο Απόλλωνας βρίσκονται στον… αέρα και φήμες κάνουν λόγο ότι αμφότερες οδεύουν προς την Β΄ Εθνική.

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Στο Παγκόσμιο η Ελλάδα

Με στόχο την συγκομιδή εμπειριών αλλά και μια καλή θέση αναχωρεί σήμερα για την Ιαπωνία η εθνική ομάδα της ρυθμικής προκειμένου να πάρει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα (7-13 Σεπτεμβρίου). Στο ατομικό, θα αγωνιστούν οι Μιχαέλα Μεταλλίδου, Ευαγγελία Γκουντρουμπή, Ιωάννα Τάχα και Κατερίνα Γιακουμέλου, ενώ στο ανσάμπλ θα πάρουν μέρος οι Βάλια Μανιού, Αλεξάνδρα Γεωργοβασίλη, Αφροδίτη Γεωργοβασίλη, Τάνια Παπαϊωάννου, Μαίρη Σπανουδάκη και Δέσποινα Τζίμπουλα. Εχουν δηλώσει συμμετοχή 144 αθλήτριες του ατομικού και 23 ομάδες ανσάμπλ.

ΜΠΛΑΝΚΑ ΒΛΑΣΙτσ

«Μπορώ πάνω από 2.08μ»

Να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ της Στέφκα Κονσταντίνοβα (2.09μ.) έχει στόχο η Μπλάνκα Βλάσιτς. Η Κροάτισσα άλτρια που πέρασε τα 2.08μ. στο μίτινγκ του Ζάγκρεμπ δήλωσε ότι σύντομα η καλύτερη επίδοση του κόσμου στο ύψος θα αλλάξει: «Αισθάνομαι ότι μπορώ να περάσω μεγαλύτερα ύψη, πιο ψηλά από το 2.05μ. στο παγκόσμιο του Βερολίνου και από το 2.08μ. που σημείωσα στο Ζάγκρεμπ».

ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο τουρνουά η εθνική

Δεκαέξι παίκτριες κάλεσε ο προπονητής της εθνικής χάντμπολ γυναικών, Βελιμίρ Πένιοβιτς, εν όψει της συμμετοχής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο τουρνουά που διοργανώνει ο ΑΣΕ Ορμή στην Πάτρα (4-6 Σεπτεμβρίου). Η ελληνική ομάδα, που προετοιμάζεται για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΑΣΕ Ορμή, την Αναγέννηση Αρτας και την εθνική Τυνησίας.

ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ

Ερχεται η πρώτη δόση

Στα ταμεία των ομοσπονδιών θα μπει μέσα στις επόμενες ημέρες η πρώτη δόση από τα χρήματα για την ολυμπιακή προετοιμασία των αθλητών μας. Η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισε να επανεξεταστούν τα κριτήρια για να μην υπάρξουν αδικίες. Το κατώτερο ποσό που θα δοθεί θα είναι 50.000 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή