Συντομα

2' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

Συνάντηση ΣΚΑΪ και Σούπερ Λίγκας

Συνάντηση στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας είχαν χθες ο πρόεδρος της Νίκος Θανόπουλος με τον πρόεδρο του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζο, με θέμα την πορεία της σύμβασης για τα τηλεοπτικά δικαιώματα που έχει υπογραφεί ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους όρους της συνεργασίας.

ΔΑΝΙΑ

Ακρωτηριασμός παίκτη

Ο κεραυνός που χτύπησε τον Ιούλιο τον Δανό μέσο της Νόρτζελαντ, Γιόναθαν Ρίχτερ, στη διάρκεια φιλικού αγώνα υποχρέωσε τους γιατρούς σε νοσοκομείο της Κοπεγχάγης να τον ακρωτηριάσουν, κόβοντας το κάτω τμήμα του αριστερού του ποδιού. Ο Ρίχτερ ήταν σε κώμα για 10 μέρες, αλλά σύντομα θα βγει από την εντατική, όπως ανακοινώθηκε.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Υπ’ ατμόν ο Γκόμες

Το αρνητικό κλίμα που επικρατούσε τις τελευταίες ημέρες στις τάξεις του Αστέρα Τρίπολης σχετικά με τον Μάριο Γκόμεζ, ώθησε τον Αργεντίνο τεχνικό να υποβάλει την παραίτησή του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτόματα ο Γκόμες αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Αστέρα μιας και η διοίκηση δεν έχει λάβει ακόμη απόφαση για να κάνει δεκτή την παραίτησή του.

ΚΑΒΑΛΑ

«Βόμβα» με Κάλατς

Τον διεθνή Αυστραλό τερματοφύλακα Ζέλικο Κάλατς απέκτησε για τα επόμενα δύο χρόνια η Καβάλα. Πρόκειται για την πιο εντυπωσιακή μεταγραφή των νεοφώτιστων μιας και το βιογραφικό του Κάλατς είναι γεμάτο: Εχει αγωνιστεί με τη Λέστερ, τη Σίντνεϊ Γιουνάιτεντ, την Ρόντα, την Περούτζια, ενώ από το 2005 έως το 2009 φορούσε τη φανέλα της Μίλαν.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Μπλόκο στη συγχώνευση

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προσέφυγε ο ερασιτέχνης Ηλυσιακός επιχειρώντας να μπλοκάρει την εν εξελίξει απορρόφηση της ΠΑΕ από τον Αιγάλεω που πλέον έχει και τη συγκατάθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες «ο εισαγγελέας έκανε δεκτή την αίτησή μας και εξέδωσε παραγγελία για να λάβουμε άμεσα από το υπουργείο Ανάπτυξης όλα τα έγγραφα που αφορούν τη συγχώνευση, προκειμένου να ασκήσουμε τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα για την ανάκληση της απόφασης της ΕΕΑ». Ο ερασιτέχνης Ηλυσιακός βασίζεται στο ότι ως κάτοχος της 10% των μετοχών της ΠΑΕ δεν συναίνεσε στη συγχώνευση με το Αιγάλεω.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σέντρα στη β΄ φάση

Οι αναμετρήσεις Αναγέννηση Γιαννιτσών – ΟΦΗ και Κορίνθου – Καλαμάτας ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα της β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Θα παίξουν ακόμη Ασπρόπυργος – Διαγόρας, ΠΑΟ Νέων Επιβατών – Ηλιούπολη, Μακεδονικός – Πανσερραϊκός, Ατσαλένιος – Εθνικός Αστέρας, Πλατανιάς – Θρασύβουλος, Οδυσσέας Αναγέννησης-Αγροτικός Αστέρας, Σαρωνικός-Εθνικός Πειραιά, Δόξα Κρανούλας-Ιωνικός, Βέροια – Παναιτωλικός και Τρίκαλα – Αναγέννηση Καρδίτσας.

ΡΟΜΑ

Ρανιέρι αντί Σπαλέτι

Οι ήττες της Ρόμα με 3-2 από την Τζένοα και 3-1 από τη Γιουβέντους υποχρέωσαν τον προπονητή των «τζαλορόσι», Λουτσάνο Σπαλέτι σε παραίτηση, που έγινε δεκτή από τη διοίκηση των Ρωμαίων. Διάδοχός του θα είναι ο Κλάουντιο Ρανιέρι, πρώην τεχνικός της Γιουβέντους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή