Εκπληξη των Νέων Επιβατών στο Κύπελλο

Εκπληξη των Νέων Επιβατών στο Κύπελλο

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Νέοι Επιβάτες έκαναν την έκπληξη στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και με γκολ του Ασλανίδη στο 17ο λεπτό επικράτησαν της Ηλιούπολης με 1-0, παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο ΟΦΗ δεν δυσκολεύτηκε στα Γιαννιτσά απέναντι στην τοπική Αναγέννηση και με δύο γκολ του Μανούσου στο 30ό και στο 83ο λεπτό αντίστοιχα και, πέρα από την πρόκριση, έστειλε θετικά μηνύματα για την παρουσία του στο πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής.  

Το «παρών» στην τρίτη φάση θα δώσει και ο Θρασύβουλος, ο οποίος δυσκολεύτηκε απέναντι στον Πλατανιά, αλλά με σκόρερ τους Σαπάνη και Χατζηπαντελίδη (2). ο οποίος πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε με 3-2.

Στην Κρήτη ο Εθνικός Αστέρας δεν δυσκολεύτηκε να επιβάλει την ανωτερότητά του απέναντι στον Ατσαλένιο και επικράτησε με 4-1.

Προβλήματα δεν συνάντησε ο Ιωνικός απέναντι στη Δόξα Κρανούλας και με κορυφαίο τον Λανγκλέ επικράτησε εκτός έδρας με 3-1.

Στους υπόλοιπους αγώνες τα φαβορί κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της δεύτερης φάσης: Σαρωνικός – Εθνικός 0-1, Δόξα Κρανούλας – Ιωνικός 1-3, ΠΑΟΝΕ – Ηλιούπολη 1-0, Ατσαλένιος – Εθνικός Αστέρας 1-4, Αναγέννηση Γιαννιτσών – ΟΦΗ 0-2, Πλατανιάς – Θρασύβουλος 2-3, Οδυσσέας Αναγέννησης – Αγροτικός Αστέρας 2-2 στην παράταση και 3-4 στα πέναλτι, ΑΟ Τρίκαλα – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0, Βέροια – Παναιτωλικός  0-2.

Το σημερινό πρόγραμμα:

16.45 Εορδαϊκός 2007 – Δόξα Δράμας, 16.45 Αναγέννηση Επανομής – Πιερικός, 19.00 Παναχαϊκή 2005 – Ηλυσιακός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή