Επιστρέφουν Τοροσίδης, Στολτίδης, Ντάρμπισιρ

Επιστρέφουν Τοροσίδης, Στολτίδης, Ντάρμπισιρ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυξάνονται οι λύσεις για τον Τιμούρ Κετσπάγια με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Για την ακρίβεια, θα μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια ακόμη πέντε παικτών οι οποίοι απουσίαζαν λόγω τραυματισμού.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, στον εντός έδρας αγώνα με την Καβάλα της 3ης αγωνιστικής θα είναι σε θέση να αγωνιστούν ο Βασίλης Τοροσίδης, ο Ματ Ντάρμπισιρ, αλλά και ο Ακης Στολτίδης. Μάλιστα, ο έμπειρος αμυντικός μέσος αναμένεται να παίξει στο κυριακάτικο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως εδώ και δύο εβδομάδες ο Στολτίδης προπονείται κανονικά, προσπαθώντας να καλύψει το χαμένο έδαφος από την πολύμηνη απουσία του από την ενεργό δράση.

Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για τον Στολτίδη, αν αναλογιστεί κάποιος πως πριν από λίγους μήνες ένιωθε έντονες ενοχλήσεις στο χειρουργημένο πόδι του όταν επιχειρούσε να ανεβάσει ρυθμούς. Η επιστροφή του θα διευκολύνει τον Τιμούρ Κετσπάγια να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι στην παρούσα φάση είναι βασικοί και αναντικατάστατοι στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Πρόκειται για τους Λεντέσμα, Ντουντού και Μαρέσκα. Επίσης, βοήθεια στον χώρο αυτό μπορεί να δώσει και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, η επιστροφή του οποίου αναμένεται στα μέσα του μήνα, διάστημα κατά το οποίο ευελπιστεί να είναι σε θέση να αγωνιστεί και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός υπέστη θλάση στον δικέφαλο στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου της ρεβάνς με τη Σερίφ κι έκτοτε ξεκίνησε αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ στις 16 του μηνός, οπότε οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν την Αλκμααρ στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

– Βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως βρίσκονται στην τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Μπαρουέρι για να μετακομίσει τον Ιανουάριο στον Πειραιά ο 24χρονος Βραζιλιάνος αριστερός χαφ Φερναντίνιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή