Θέλει να γίνει θρύλος ο Μπολτ

Θέλει να γίνει θρύλος ο Μπολτ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα τρέχει μέχρι να γίνει… θρύλος. Ο Ουσέιν Μπολτ έχει κάνει ολόκληρο τον πλανήτη να μιλάει για τις… εξωγήινες επιδόσεις του στα 100 και τα 200 μ. αλλά αυτός δεν είναι ικανοποιημένος. Εχει μόνο ένα στόχο: να γίνει θρύλος. O αθλητής θα έρθει στη Θεσσαλονίκη στις 10 Σεπτεμβρίου, θα επισκεφτεί σχολεία της πόλης και, στη συνέχεια, θα πάρει μέρος στον τελικό των γκραν πρι (13-14/9).

«Θέλω να γίνω ένας θρύλος. Ακόμη δεν θεωρώ τον εαυτό μου θρύλο, παρά τις μέχρι τώρα επιτυχίες που είχα», δήλωσε ο Τζαμαϊκανός, ο οποίος ετοιμάζεται να πάρει μέρος στα 200 μ. του Γκόλντεν Λιγκ που θα διεξαχθεί αύριο στις Βρυξέλλες.

«Πιστεύω ότι μετά τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες και άλλα ακόμη παγκόσμια πρωταθλήματα, αν τα πάω, επίσης, εξαιρετικά καλά, θα μπορώ να θεωρήσω τον εαυτό μου ως ένα θρύλο του στίβου», δήλωσε ο 23χρονος. Ο Ουσέιν Μπολτ βρίσκεται στο επίκεντρο τους ενδιαφέροντος και αυτό έχει αρχίσει να τον κουράζει. Παρόλα αυτά θα αγωνιστεί στις Βρυξέλλες: «Είμαι λίγο κουρασμένος, επειδή δεν είχα αρκετό χρόνο ανάπαυσης, αλλά αισθάνομαι πολύ καλύτερα σε σχέση με τη Ζυρίχη», υπογράμμισε ο αθλητής – φαινόμενο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή