Νέα «φαντάσματα» Ριμπερί στο Μόναχο

Νέα «φαντάσματα» Ριμπερί στο Μόναχο

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διέψευσε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Μπάγερν, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε ότι υπάρχει οποιαδήποτε συμφωνία με τη Ρεάλ για την παραχώρηση του Γάλλου μέσου Φρανκ Ριμπερί το επόμενο καλοκαίρι.

Παρά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Ρεάλ «καπάρωσε» τον 26χρονο διεθνή Γάλλο με την παραχώρηση του Αριεν Ρόμπεν από τώρα στους Βαυαρούς, ο κ. Ρουμενίγκε είπε ότι «δεν έχουμε καμιά συμφωνία να πουλήσουμε τον Φρανκ την επόμενη χρονιά κι αυτή είναι η αλήθεια».

Ο ίδιος σχολίασε πάντως ότι η απόκτηση του Ρόμπεν απλώς βελτίωσε κάπως τις σχέσεις των δύο συλλόγων που είχαν ενταθεί το καλοκαίρι λόγω του πιεστικού φλερτ της μαδριλένικης ομάδας με τον Ριμπερί. «Τώρα η Ρεάλ μας βοήθησε αρκετά. Η σχέση μας είναι και πάλι πολύ φιλική», είπε ο κ. Ρουμενίγκε.

Προχτές ο Ριμπερί είχε δηλώσει ότι η σχέση του με τον νέο τεχνικό της Μπάγερν, Λούις Φαν Χάαλ είναι αυστηρά επαγγελματική και ότι προτιμούσε τον προκάτοχό του, Οτμαρ Χίτζφελντ, που είναι τεχνικός στην Εθνική Ελβετίας. «Είναι η πρώτη φορά που δεν έχω νιώσει κοντά σε προπονητή, δεν μας ενώνει κάτι συναισθηματικά», πρόσθεσε.

Πολλοί συνέδεσαν τη δήλωση αυτή και τη μετακίνηση του Ρόμπεν με τη συμφωνία που είχε κάνει από πέρσι το καλοκαίρι η Ρεάλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο φέτος, πιθανολογώντας ότι κάτι αντίστοιχο μπορεί να συμβαίνει και στην περίπτωση του Ριμπερί.

Οπως και ο Ρονάλντο, την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ είχε σχεδιάσει ένα χρόνο πριν και ο Τσάμπι Αλόνσο, που επίσης κατέληξε στη Ρεάλ φέτος το καλοκαίρι. Ο Ισπανός διεθνής δήλωσε χτες ότι αποφάσισε να φύγει από το Ανφιλντ από τη στιγμή που ο τεχνικός του στη Λίβερπουλ, Ράφα Μπενίτεθ προσπάθησε πέρσι να τον πωλήσει.

«Πέρσι ο σύλλογός μου πρότεινε να με δώσει ώστε να βρει χρήματα για απόκτηση νέων παικτών, έτσι έφτασα σε αυτή τη δύσκολη απόφαση», είπε για τη μεταγραφή που κόστισε στη Ρεάλ 38 εκατομμύρια ευρώ.

Ανέλαβε ο Ρανιέρι

Η Ρόμα παρουσίασε χτες τον νέο της προπονητή, τον γεννημένο στην ιταλική πρωτεύουσα Κλάουντιο Ρανιέρι, ο οποίος υποσχέθηκε να δώσει έμφαση στα αποτελέσματα και όχι στο ελκυστικό ποδόσφαιρο, που είχε καθιερώσει ο προκάτοχός του στον πάγκο των «τζαλορόσι», Λουτσάνο Σπαλέτι.

«Η Ρόμα του Σπαλέτι είχε ένα εντυπωσιακό στιλ παιχνιδιού, αλλά η δική μου φιλοσοφία είναι λιγάκι διαφορετική», είπε ο πρώην τεχνικός της Γιουβέντους και της Τσέλσι. «Εγώ σκοπεύω να φέρω ρεαλισμό στην ομάδα, που χρειάζεται ένα ταρακούνημα καθώς χρειάζεται άμεση αντίδραση. Ισως οι παίκτες έχουν χάσει λίγο από την αφοσίωσή τους», πρόσθεσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή