«Παράθυρο» Μπαγεβιτς για Τζεμπούρ

«Παράθυρο» Μπαγεβιτς για Τζεμπούρ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Προχωράμε ως έχουμε». Με αυτή την τοποθέτηση ο Ντούσαν Μπάγεβιτς διέλυσε τα σενάρια που ήθελαν την ΑΕΚ να κινείται στην ελεύθερη αγορά για επιθετικό.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ζήτησε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Θανόπουλο να μην προχωρήσει σε αναζήτηση φορ, αφού θεωρεί ότι οι Μπλάνκο, Σκόκο, Νέμεθ, Παυλής μπορούν να σηκώσουν το βάρος στη γραμμής κρούσης της ομάδας.

Ωστόσο, υπάρχει και ο Τζεμπούρ, το όνομα του οποίου ακούστηκε έντονα στην κουβέντα των δύο ανδρών. Μάλιστα, ο «Ντούσκο», άφησε κάποιο παραθυράκι αναφορικά με το μέλλον του Αλγερινού, αφού σε σχετική ερώτηση του προέδρου, φέρεται ν’ απάντησε ότι είναι στο χέρι του ποδοσφαιριστή να πείσει τον προπονητή του και να δείξει τι αξίζει.

Η επιστροφή του παίκτη από την Αλγερία (όπου βρίσκεται με την Εθνική του ομάδα) αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως και η στάση που θα κρατήσει όταν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές καθίσουν στο ίδιο τραπέζι.

Ενα από τα προβλήματα που απασχολεί τον τεχνικό της ΑΕΚ είναι ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του για μεγάλο χρονικό διάστημα τον Νέμεθ. Ο Ούγγρος επιθετικός έδειξε με το… καλημέρα ότι μπορεί να δώσει αρκετές λύσεις. Μάλιστα, χθες, πήρε και τον πρώτο του τίτλο, αφού βραβεύτηκε από τη Σούπερ Λίγκα και τον ΠΣΑΠ ως ο πολυτιμότερος παίκτης της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Νέμεθ πήρε το 43,1% των συνολικών ψήφων, ενώ ακολούθησαν οι Κουτσιανικούλης με 33,7 και Μενδρινός 23,2.

Το Σάββατο αναμένεται στην Αθήνα ο Πάμπλο Νίκολας Αρτσε, οπότε και θα ολοκληρωθεί (και τυπικά) η μετακίνησή του στην ΑΕΚ. Ο 22χρονος Αργεντινός αμυντικός θα αποκτηθεί δανεικός για ένα χρόνο από τη Σαν Λορέντζο με οψιόν αγοράς 1,5 εκατ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή