Από το… κότερο στους κορυφαίους ο Τεν Κάτε

Από το… κότερο στους κορυφαίους ο Τεν Κάτε

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και συνήθως σ’ αυτά τα forum καλούνται κυρίως προπονητές ομάδων που μετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Χενκ Τεν Κάτε ήταν ένας από τους 16 Ευρωπαίους τεχνικούς που παρευρέθησαν χθες στη Νιόν, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις για τις διασυλλογικές διοργανώσεις και το μέλλον του ποδοσφαίρου. Παρών ήταν και ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, ο οποίος είχε την ευκαιρία να ακούσει τη γνώμη των προπονητών για πολύ «καυτά» θέματα, όπως το πώς μπορεί να συντηρείται το ενδιαφέρον των φιλάθλων (άρα και να αυξάνονται τα έσοδα) χωρίς να εξαντλούνται σωματικά οι ποδοσφαιριστές.

Καλεσμένοι στο forum ήταν μερικοί από τους κορυφαίους προπονητές του κόσμου. Τα ονόματά τους είναι ενδεικτικά: Αρσέν Βενγκέρ (Αρσεναλ), Ράφα Μπενίτεθ (Λίβερπουλ), Σερ Αλεξ Φέργκιουσον (Μάντσεστερ), Μανουέλ Πελεγκρίνι (Ρεάλ), Ζεσουάλδο Φερέιρα (Πόρτο), Κλοντ Πιέλ (Λιόν), Τσίρο Φεράρα (Γιουβέντους), Ντιντιέ Ντεσάν (Μαρσέιγ), Φέλιξ Μάγκατ (Σάλκε), Τόμας Σάαφ (Βέρντερ Βρέμης), Μάρτιον Γιολ (Αγιαξ), Βαλερί Γκαζάερ (Ντιναμό Κιέβου), Βάλτερ Σμιθ (Ρέιντζερς), Νταν Πετρέσκου (Ουνιρέα).

Παρ’ ότι ο Τεν Κάτε δεν πήγε στην Κέρκυρα για το φιλικό της Τετάρτης εξαιτίας αυτού του ταξιδιού στη Νιόν, το ίδιο βράδυ ήταν μαζί με τον Γιώργο Καραγκούνη στο κότερο του Νικόλα Πατέρα, όπου είχαν κληθεί και αρκετοί από τους επικεφαλής των οργανωμένων οπαδών οι οποίοι ζήτησαν (τι άλλο;) την κατάκτηση του τίτλου.

– Ακόμη χειρότερος θα είναι σε λίγο ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ. Παρά τα παράπονα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ για την άθλια κατάσταση του χλοοτάπητα, τη Δευτέρα γίνεται μεγάλη συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο, με πολύ μεγάλη επιβάρυνση για το τερέν.

– Ρεπό είχαν χθες όσοι «πράσινοι» έχουν απομείνει στην Παιανία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή